We willen allemaal op onze eigen manier gezonder gaan leven. Met jouw inzet, mijn passie, kennis en ervaringen, maken we samen een realistisch plan om jouw doelen te bereiken.

Voorstellen
Mijn naam is Isa Geenen (2000). Van kleins af aan was ik al bezig met sport. Zo ben ik op mijn zesde jaar begonnen met voetbal en was ik na school dus ook vaak buiten, al sportend, te vinden. Op latere leeftijd ben ik zelf dan ook begonnen met fitnessen. Ik ben erg blij dat ik van mijn grootste hobby mijn werk heb kunnen maken.

In 2016 ben ik begonnen met studeren aan het CIOS in Sittard, omdat ik niet alleen een grote passie heb voor sport, maar ook omdat ik mensen graag wil helpen met het behalen van hun doelen. Tijdens de opleiding heb ik gekozen voor de richting ‘’Personal trainer‘’ met als keuzevak sportmassage. In 2019 heb ik het CIOS succesvol afgerond op niveau 4.

Momenteel studeer ik fysiotherapie aan Hogeschool Zuyd in Heerlen. Ik ben aan deze opleiding begonnen naar aanleiding van mijn grote interesse in het menselijk lichaam. Zelf heb ik ook blessures gehad en weet ik sport-specifiek wat valkuilen kunnen zijn.

Door middel van mijn kennis en ervaring uit deze twee opleidingen wil ik jou zo goed mogelijk begeleiden om je persoonlijke doelen te behalen.

Ervaringen
In september 2017 zijn we bij Life Style Vitae gestart met X-FITTT. Dit is een programma voor mensen die willen afvallen. Tijdens mijn stage in 2018 heb ik meegelopen bij dit afslankprogramma en in 2019 ben ik zelf X-FITTT coach geworden. Ik heb hierbij sporters gewicht zien verliezen op een gezonde en verantwoorde manier.

Tijdens de personal training wil ik me dan ook niet alleen richten op het trainen in de fitnesszaal, maar wil ik je ook coachen buiten de fitnessmuren. Samen streven we naar een gepaste verandering in je leefstijl. Ook op het gebied van een gezond voedings- en beweegpatroon help ik je graag. Ik ben jouw stok achter de deur.

Relevante opleidingen

  • Fitnesstrainer A – diploma gehaald in 2018
  • Sportmassage – diploma gehaald in 2018
  • CIOS, profiel Personal trainer, niveau 4 – diploma gehaald in 2019
  • NASM Personal Training (dit is een Europees erkend Personal Training diploma) – diploma gehaald in 2020
  • Fitnesstrainer B – opleiding gestart in 2019
  • Fysiotherapie – opleiding gestart in 2019

Heb je interesse om met mij te trainen? Mail me dan gerust voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op Isageenen@gmail.com

IK HEB INTERESSE IN "ISA GEENEN"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "ISA GEENEN"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.