Graag wil ik met jou JOUW doelen bereiken!

Hallo, leuk dat je de site bezoekt van personal trainer(s). Ik wil me even voorstellen.

Mijn naam is Jelle Houben (1998). De rode draad in mijn leven is dat ik altijd graag met sport bezig ben. Op vroege leeftijd gestart met zwemmen en voetballen. Met 7 jaar ben ik lid geworden bij Triatlonvereniging Weert. Triatlon is heel afwisselend en vooral gericht op duur. In 2016 ben ik lid geworden van Toer- en Wielerclub Weert en sinds enkele jaren ben ik dagelijks te vinden in de sportschool van Life Style Vitae leefstijlclub.

In 2018 heb ik het CIOS afgerond als Personal trainer (niveau 4). Tijdens deze opleiding heb ik het diploma NASM personal trainer EFAA (level 4) afgerond. Dit is een Europees erkend PT diploma.

Ik geloof dat iedereen met een persoonlijk schema en een plan van aanpak op maat zijn realistisch doel kan bereiken. Met als resultaat dat je lekker in je vel zit en energieker in het leven staat.

Als personal trainer maken we samen een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstellingen. Vanwege de één op één begeleiding krijg je van mij de volle individuele aandacht.

Personal trainer is niet alleen een trainer. Ik zal jou ook coachen om jouw doelstellingen te bereiken.

NO PLAN B

Ik ga jou motiveren maar ook inspireren om jouw doelen te bereiken. Mijn aanpak is erop gebaseerd dat je tijd bespaart met een optimaal resultaat. Daarnaast is mijn aanpak geschikt voor iedereen ongeacht je doelstelling (en). Laten we samen de grens op zoeken.

Vanaf maart 2018 heb ik mijn moeder (54) begeleid in het afvallen. Na 9 maanden was zij meer dan 50 kg kwijt. Zij is zelfs nu gestart met x-fittt bij Life Style Vitae leefstijlclub.

Graag wil ik met jou JOUW doelen bereiken! Spreekt dit jou aan, mail mij dan even voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op jellehouben1@home.nl

IK HEB INTERESSE IN "JELLE HOUBEN"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "JELLE HOUBEN"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.