Lukt het jou niet om zelfstandig je doelen te behalen?

Hallo, leuk dat je de site bezoekt van personal trainer(s). Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Jordy van Bolderen (1997). Sporten is mijn grote passie in het leven. Ik ben altijd al bezig geweest met sporten. Ik heb altijd op een hoog niveau gezwommen en daarnaast nog gevoetbald. Ik was erg smal en was fysiek niet sterk. Ik wilde hier een verandering in gaan maken, maar kreeg altijd te horen dat ik toch niet gespierd zou worden. ‘jij hebt niet de juiste bouw’ zeiden ze altijd. Dit heeft mij tegengehouden om te gaan fitnessen, want ik dacht dat het voor mij toch geen resultaat zou gaan opleveren. Op een dag dacht ik ‘als ik het niet probeer kom ik er ook niet achter’ Ik wilde juist het tegendeel bewijzen. Ik ben dus toch begonnen met fitnessen, want als je iets zelf wilt bereiken is alles haalbaar. Met deze instelling heb ik mezelf gemotiveerd om nu al een aantal jaar 4/5x per week te gaan fitnessen. Ik krijg nu vaker complimenten over mijn tot nu toe behaalde resultaten. Zo zie je maar dat je niet moet luisteren naar wat anderen zeggen, maar dat je er zelf in moet geloven.

Mijn doel:

Als personal trainer wil ik daarom anderen mensen helpen om zichzelf te kunnen motiveren om te gaan bewegen. Ik laat jou zien hoe leuk bewegen kan zijn, zodat je niet met tegenzin hoeft te gaan. Je houdt iets niet vol als je er geen plezier in hebt.
Als het jou niet lukt om zelfstandig je doelen te behalen en een stok achter de deur nodig hebt, dan ben ik er om jou hierbij te helpen. Samen gaan we niet alleen je doelstelling behalen, maar veranderen we je levensstijl. Je zult je eigen grenzen leren kennen en jezelf nog meer durven te pushen om het uiterste uit jezelf te halen.

Mijn ervaringen:

De klanten die ik al heb begeleid trainen op dit moment nog allemaal zelfstandig. Ze beschikken over de juiste technieken, kennis en motivatie om zichzelf nu te kunnen motiveren zonder mijn hulp. Ze staan energieker in het leven, hebben minder last van een blessure, beschikken over meer zelfvertrouwen en zitten lekkerder in hun vel. Dit is mijn doel. Ik zal jou op zo een manier trainen dat je het uiteindelijk zonder mij kunt blijven volhouden.

Diploma’s:

  • In 2017 heb ik het CIOS afgerond als Personal trainer (niveau 4). Tijdens deze opleiding heb ik het diploma NASM personal trainer EFAA (level 4) afgerond. Dit is een Europees erkend PT diploma.
  • In 2018 heb ik een voedingscursus gevolgd.
  • In 2018 heb ik mijn Propedeuse Sportkunde behaald op Fontys Sporthogeschool in Eindhoven.

Mijn kwaliteiten:

  • Afslanken
  • Spiertraining
  • Houding en correctie
  • Optimale effectiviteit
  • Advies en voeding begeleiding.

SAMEN zullen we jou doelen bereiken!

Ben jij geïnteresseerd, mail of bel mij dan voor een gratis kennismakingsgesprek, zodat we kunnen kijken of ik voor jou de juiste persoon ben.

E-mail: jordy.van.bolderen@lifestylevitae.nl

Tel: 06-24395566

IK HEB INTERESSE IN "JORDY VAN BOLDEREN"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "JORDY VAN BOLDEREN"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.