FitCoach leefstijl- en diabetes challenge

Fit met Diabetes met je eigen coach

Fit leven met diabetes is het meest effectief als je dat doet volgens de meest recente afslank- en preventie richtlijnen van de World Health Organisation (WHO) en de richtlijnen van de Gezondheidsraad op gebied van voeding en beweging. Tevens is het cruciaal voor duurzaam resultaat om mentaal fit te blijven en gebruik te maken van de intrinsieke motivatie die we allemaal bezitten.

Leefstijl als medicijn – jouw eigen coach!

Bewegen en voeding kunnen medicijn zijn voor mensen met diabetes, mits we de juiste keuzes maken! Samen met een persoonlijke en gecertificeerde leefstijl- en preventie coach doorloop je een beweegconsult, voedingsconsult, mentaal consult en de coach stelt samen met jou een persoonlijk beweeg- en motivatieplan op. In totaal omvat het eerste basis programma 4 coach momenten. Je leert de belangrijkste fundamenten om de negatieve effecten van diabetes te verminderen.


Afbeelding piramide gezondheid


Word een kenner!

De reden dat diëten niet effectief zijn, is omdat ze een tijdelijk karakter hebben en mensen niet leert om gezonder te leven en eten. Om die reden is voor de Leefstijl- en Diabetes Challenge een uniek kennis-programma ontwikkeld over een actief en vitaal leven, wat vertaald is naar een online leer omgeving.

Gezond afvallen

Op deze manier kan je zelf de leersnelheid bepalen. Binnen het programma kan je de cursus Fit met Diabetes en 2 andere online leefstijl cursussen doorlopen. Doe je mee aan de Leefstijl- en Diabetes Challenge, dan ontvang je tevens 2 e-boeken cadeau;

  • Slank!START
  • Gezond Afvallen

De kans op duurzaam resultaat stijgt door het bezitten van deze kennis met meer dan 400%. Onze doelstelling is je als het ware opleiden tot leefstijlcoach van jezelf zodat je het resultaat en de gezondere leefstijl een leven lang vast kunt blijven houden en een leven lang kunt profiteren van de voordelen.

Starten is gemakkelijk!

Starten met de Leefstijl- en Diabetes Challenge is gemakkelijk. Je maakt een afspraak voor het Beweegconsult, er wordt een beweegplan voor je opgesteld en je ontvangt het werkboek Bewegen is Medicijn, het e-boek Slank!START en Gezond Afvallen. De kosten hiervoor bedragen 65 euro. Besluit je na dit beweegconsult om het Leefstijl- en Diabetes Challenge programma te volgen, dan wordt deze 65 euro in mindering gebracht op de totale kosten (€ 245,-) van het programma. Je betaald dus geen 245 maar 180 euro.

Aanmelden voor het programma of voor het eerste Beweegconsult, mail je naam en telefoonnummer naar infoteam@lifestylevitae.nl. Wij nemen dan snel contact op.

IK HEB INTERESSE IN "LEEFSTIJL- EN DIABETES CHALLENGE"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "LEEFSTIJL- EN DIABETES CHALLENGE"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.