FITTER, GEZONDER, STERKER EN VITALER
LEEFSTIJL SWITCH PROGRAMMA'S 2020

JA, NODIG MIJ UIT VOOR DE GRATIS KENNISMAKING

Meer energie, sterker, fitter en gezonder

Minder kans op blessures, overgewicht en spier/gewrichtsklachten

Op een natuurlijke manier gezonder leven

Minder ziek en minder risico op chronische aandoeningen

Bewuster gezonder leven!

Steeds meer mensen kiezen voor bewust gezonder leven, de preventieve insteek, gezonder ouder worden of gezonder afvallen. Niet afwachten en dan pleisters plakken, maar gezonde keuzes maken. Omdat we dat in Nederland niet geleerd hebben en omdat de wetenschap er pas sinds enkele jaren uit is wat gezond leven nu eigenlijk is, hebben de meeste mensen een kennisupdate en opstart begeleiding nodig. Binnen de Leefstijl Switch aanpak krijgen deelnemers een update op gebied van natuurlijk en gezond bewegen en eten en wordt tevens de motivatie en mentale kracht ontwikkeld, om ook een leven lang van het resultaat te kunnen genieten.

Leefstijl Switch - Coach Programma

Het Leefstijl Switch coach programma is een 1 op 1 coach begeleidingsprogramma, waarin aandacht voor resultaatgericht bewegen, een gezond voedingspatroon en het ontwikkelen van positieve mentale kracht. Geheel afgestemd op de persoonlijke situatie en doelstellingen.

Jij kiest jouw eigen Leefstijl Switch!

Wil je een specifiek doel bereiken, zoals gezond afvallen, gezonder eten, meer energie/vitaliteit, ontspannen/stress vermindering, levensdoelen bereiken, gezonder met diabetes, een sterkere rug, mentaal sterker worden of gewoon fitter en gezonder leven, maak dat dan gerust kenbaar, in het coach programma zullen we specifiek met dat onderdeel aan de slag gaan.

Gezond afvallen

Leefstijl Switch - Gezond afvallen

Gezonde rug

Leefstijl Switch - Gezonde rug

Fitter en gezonder

Leefstijl Switch - Gezonder leven

Mentale kracht

Leefstijl Switch - Mentale kracht

Beweegcoach sessie

Ben je benieuwd naar of jouw beweegpatroon past bij je doelstelling? Wil je weten hoe je het best kan bewegen om optimaal resultaat te behalen in je afslank programma? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je biologische leeftijd te verlagen? Maak dan een afspraak met de Leefstijl Switch coach voor een beweegcoach sessie. Deze beweegcoach sessie is overigens ook onderdeel van het Leefstijl Switch coach programma.

Voedingscoach sessie

Voeding is medicijn, althans, dat kan het zijn. Helaas zijn wij de laatste 50 jaar sterk beïnvloed door de voedingsmiddelen industrie. Daardoor en door het overaanbod van ongezonde voeding, is de balans een beetje kwijt geraakt en neemt de ontwikkeling van o.a. diabetes en overgewicht, maar ook van chronische aandoeningen epidemische vormen aan. In deze voedingscoach sessie krijg je niet alleen meer inzicht in schadelijke voeding, ook wordt er een compacte analyse gemaakt van jouw voedingspatroon zodat je er een effectieve voeding switch in kan maken. Stapje voor stapje naar een gezonder voedingspatroon. Deze voedingscoach sessie is overigens ook onderdeel van het Leefstijl Switch coach programma.

Leefstijl Switch - Coach Programma

Een cursus waarmee je alle kennis en handvatten aangereikt krijgt om leefstijl als fit en vitaal ‘medicijn’ in te zetten en gezonde switches te kunnen maken. Doorloop in 8 avonden (van 2 uur) een totaal leefstijl switch programma met als hoofdpijlers bewegen, voeding, mentaal. In een groep van maximaal 12 deelnemers worden thema’s behandeld als Bewegen is medicijn, Voeding als medicijn, de werking van ons brein en bouwen aan duurzame Positieve Gezondheid. De data en avonden worden samen met de deelnemers gepland.

Leefstijl Switch - Coach Programma

Gezonder leven en meer vitaliteit!

In deze inspiratie workshop maak je kennis met de nieuwe beweegrichtlijn, de nieuwe voedingsrichtlijn, je analyseert je eigen beweeg- en voedingspatroon met behulp van de Leefstijlscan en kiest daarna jouw eigen persoonlijke Leefstijl Switch. De datum wordt samen met de deelnemers gepland.


Maak gratis kennis met de Leefstijl Switch bij een coach. Hij/zij verneemt graag wat je wil bereiken en reikt je de mogelijkheden aan waarmee je je doelen op een gezonde en duurzame manier kan bereiken.
JA, NODIG MIJ UIT VOOR DE GRATIS KENNISMAKING
Positieve Gezondheidsmodel

Gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwde leefstijl en preventie ‘recept’ van de Gezondheidsraad, de Blue zones en Positieve Gezondheid

Er zijn 4 primaire bronnen waarover wetenschappelijke consensus is, dat ze bijdragen aan primaire gezondheid, healthy aging en bevordering van leef kwaliteit en dat zijn;

  1. De richtlijnen goede voeding (2015) van de Gezondheidsraad
  2. De nieuwe beweegrichtlijn (2017) van de Gezondheidsraad
  3. De studie over de Blue Zone gebieden, waar mensen 7 tot 14 jaar ouder worden en slechts 3 jaar chronische aandoeningen hebben aan het eind van hun leven tegenover 19 jaar gemiddeld voor mensen in de westerse wereld
  4. Het Positieve Gezondheidsmodel van Machteld Huber
JA, NODIG MIJ UIT VOOR DE GRATIS KENNISMAKING