Starten met bewegen in Weert
Een sterk lijf
Betere balans
Optimale spierkwaliteit
Alles leren over effectieve spiertraining

6 weken kennismaken met spiertraining

Het spierverval (sarcopenie) waar ieder mens vanaf het 25e levensjaar te maken krijgt, zorgt voor een versnelling in het ontstaan van chronische ziekten en het minder zelfstandig kunnen blijven. De spieren zijn echter belastbaar en het proces van sarcopenie is niet alleen te remmen maar om te keren, zelfs op hoge leeftijd. Het is dan wel zaak om dat veilig en effectief te doen, zodat blessures uitblijven en de effecten uitsluitend positief zijn.

Maak in het Spier!START programma kennis met de 5 gouden regels van optimale, veilige en effectieve spiertraining en keer het sarcopenie proces in je eigen lijf om. Wordt fitter en sterker en krijg meer energie, maar verlaag ook de kans op overgewicht, diabetes en veel andere aandoeningen.

Spier!START en de 5 gouden regels

Je ontvangt het niet alleen een individuele instructie en start analyse, ook reiken we de boekjes ‘Spier!START en ‘De 5 gouden regels voor optimale, veilige en effectieve siertraining’ aan. Tevens werk je in dit programma met het unieke e-Gym programma, waarin elke spiergroep optimaal, veilig en vooral leuk getraind wordt, inclusief een digitale trainingscoach, die het toestel, de afstand en de weerstand automatisch instelt en exact aangeeft hoe snel of langzaam te bewegen.

Extra leefstijl informatie

Als extra krijg je in je eigen leefstijl portaal een leefstijlscan aangeboden, de leefstijl Switch doe-box (oefeningen en inzicht over bewegen, voeding en mentaal), inspiratieposters betreffende het thema Bewegen als medicijn, een online beweegcheck om je eigen beweeg en sportpatroon te controleren en te vergelijken met de Gezondheidsraad richtlijn, je kan deelnemen aan het Nationale Beweegonderzoek, kan je persoonlijke BMI berekenen en krijgt de beschikking over een web-video workout dossier met thuis oefeningen voor spiertraining, uithoudingsvermogen, lenigheid en balans.

Investering

De belangrijkste investering is dat je lekker actief gaat worden en de essentiële inzichten gaat leren over spiertraining, waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben. De investering financieel, voor deze kennismaking is slechts € 57,- (inclusief 6 weken onbeperkt sporten, en de 2 boekjes. Voor € 15,- extra ontvang je tevens het boek ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’ erbij.

Inschrijven

  • Het 6 weken programma Spier!START, inclusief fitness en de 2 spierboekjes: € 57,-
  • Het 6 weken programma Spier!START, inclusief fitness, de 2 spierboekjes en het boek: ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’: € 72,-

IK HEB INTERESSE IN "SPIER!START"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "SPIER!START"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.