Yogirya

Sterker, slanker, fun, burn en relax

Yogi: verwijst naar iemand die yoga doet – Girya betekent kettlebell in het Russisch. Yogirya® is de perfecte balans tussen intensiteit en ontspanning! Je ervaart het beste van beide werelden in een sessie van slechts 45 minuten.

WORD STERKER: Het doel van de oefeningen met een kettlebell is om de spieren te versterken. Je zal het misschien een beetje voelen branden. Maar dat is een goed teken! Het versterken van je spieren komt ook je postuur ten goede.

WORD SLANKER: Verbrand tot 600 Kcal in één sessie! De HIIT oefeningen zorgen ervoor dat je lichaamsvet op een leuke manier afneemt.

HAVE FUN: Yogirya® is de ideale combinatie van plezier maken en trainen. Ja, glimlachen en zweten kunnen worden gecombineerd!

BURN: HIIT laat je hart sneller slaan! Dit is het intense gedeelte van Yogirya®. Het is een geweldige manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Lopen en springen met een kettlebell verstevigen je buik-, been-, rug- en armspieren!

RELAX: Yoga is de sleutel tot ontspanning. We maken je geest samen vrij! Omdat Yogirya® vrij intens is, beginnen en eindigen we elke sessie met yogabewegingen.

IK HEB INTERESSE IN "YOGIRYA"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "YOGIRYA"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.