Het nieuwste Leefstijlprogramma!

‘Door heel veel kleine aanpassingen te doen heb ik al veel bereikt. Ik ben me nu bewust van mijn valkuilen en kan daarop anticiperen’

Je Fitter willen voelen, een gezond gewicht willen bewerkstelligen of andere Leefstijl doelen? Fit4Life geeft je de mogelijkheid om tot een duurzame Leefstijlverandering te komen.

Je mee laten nemen door de vele snelle reclames is verleidelijk, maar ongetwijfeld weet jij ook wel stiekem dat dit vaak resultaten oplevert van korte duur en dat je al snel weer terugvalt in je oude leefpatroon.

Zijn de kortere programma`s dan niet goed van inhoud? Vaak mankeert het niet aan de inhoud, maar is het de korte duur die opbreekt. Elke stap die je wilt veranderen kost tijd en daarbij, als je iets wilt veranderen, dan is het ook belangrijk om te weten waarom dit dan verandert moet worden. Misschien wordt het nog wel verteld in de kortere programma`s, maar is er geen tijd voldoende om de essentie achter elke Leefstijlpijler te ontrafelen. Het Fit4Life programma tackelt dit allemaal.

Afbeelding 1

Dit heeft een aantal redenen:

  • Het is een programma van 12 maanden, waardoor je volop de tijd hebt om leefstijlveranderingen te verankeren, dit is niet te realiseren in kortdurende programma`s.
  • In deze 12 maanden wordt je o.a. middels themasessies precies het ‘Hoe’ en ‘Waarom’ uitgelegd, je ontvangt de kennis achter de Leefstijlpijlers en weet dus waarom je iets wel zou moeten of niet zou moeten doen.
  • Het is een vanuit de medische hoek ontwikkeld programma, met diverse evaluatie momenten, waardoor je zeker bent van een verantwoorde opbouw.
  • Het resultaat is dat je Fit(ter) en Sterk(er) wordt, zowel fysiek als mentaal en dat je dit na de 1e vier weken al heel goed merkt, dit doordat er in deze weken middels hele specifieke training aan conditie en kracht wordt gewerkt.

Bij de start ligt er een startersbox voor je klaar.

Foto startersbox

Na 12 maanden ben jij Fit4Life!

Elk jaar in februari en oktober start Life Style Vitae leefstijlclub met een groep van 4 tot 6 deelnemers. Wil jij de start maken van jouw gezondere leefstijl, mail meteen naar infoteam@lifestylevitae.nl of bel 0495-459100

Testimonials:

Inge: “Na ruim 3 maanden Fit4Life heb ik mijn eerste doel bereikt: 10 kg afgevallen. Mijn mindset en gedrag zijn veranderd. Ik wandel elke lunchpauze en maak betere eetkeuzes”

Gerard: “Ik ben tevreden met het (pilot)programma Fit4Life en ik geloof dat dit programma voor velen een prima opstap kan zijn naar een fitter/fijner leven. Wil je meer weten over mijn ervaringen? Ik vertel het je graag!”

Gerda: “Met het Fit4Life-jaarprogramma heb ik mijn doel behaald. Precies een 1/2 jaar na aanvang ben ik maar liefst 15 kilo afgevallen! Dit dankzij trainster Katinka en de groep die een grote stimulans was.”

Meer info: https://www.fit4life.club/sportschool

IK HEB INTERESSE IN "FIT4LIFE"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "FIT4LIFE"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.