Lifestyle Vitae leefstijlclub biedt collectieve bedrijfsfitness mogelijkheden in combinatie met vitaliteitsprogramma’s voor medewerkers.

Kijk hier voor de inhoud van het Vitaliteitsprogramma en de overige mogelijkheden voor bedrijven: https://www.lifestylevitae.nl/nl/programmas/vitaliteitsprogramma-voor-bedrijven

Voor meer informatie over de bedrijfsfitness tarieven en de programma’s, mail naar infoteam@lifestylevitae.nl

Life Style Vitae en ODS-Vitaal

Life Style Vitae en ODS-VitaalEen combi met extra voordelen voor jou!

Life Style Vitae is aangesloten bij ODS-Vitaal. Dat levert bij Life Style Vitae extra voordelen op voor mensen die werken bij een werkgever die aangesloten is bij ODS-Vitaal.

Het werkt eenvoudig:

  • Kijk op ODS-vitaal.nl of jouw werkgever er bijstaat. Er zijn ongeveer 80 werkgevers aangesloten bij ODS-Vitaal, dus de kans is groot.
  • Staat jouw werkgever erbij? Maak dan een account aan in ‘Mijn ODS’. Dat is geheel kosteloos. Je ziet hier wat de abonnementsprijzen zijn en dus ook je voordeel. Met een paar kliks regel je je Life Style Vitae -abonnement.
  • Je kunt in ‘Mijn ODS’ ook je partner en kinderen toevoegen. Want zij mogen ook gebruik maken van het ODS-Vitaal aanbod!

Naast het aanbod van Life Style Vitae staan er in ‘Mijn ODS’ tips, blogs en acties. En… je kunt je aanmelden voor de ODS-Vitaal evenementen.  

Zo werken we samen aan jouw vitaliteit!

IK HEB INTERESSE IN "BEDRIJFSFITNESS"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "BEDRIJFSFITNESS"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.