Fit, gezellig, gezond, dat is de visie van Life Style Vitae leefstijlclub.

Life Style Vitae leefstijlclub is opgericht in 1983 door Regina en John van Heel. Gestart op de Langstraat in Weert, in 1989 verhuist naar de Biest, in 1999 naar de Graafschap Hornelaan en in 2010 naar de Houtstraat 10.

Vanuit een passie voor natuurlijk gezond leven is Regina en John al bijna 40 jaar bezig mensen te helpen gezonde switches te maken, zoals zij dat noemen. De meesten van ons krijgen het natuurlijk gezond leven niet optimaal mee in ons leven, waardoor er ongezonde gewoonten insluipen, die op een bepaald moment verankeren in ons gedrag. Regina en John hebben er een levensmissie van gemaakt de essentiële inzichten van een gezonde leefstijl te achterhalen en die te vertalen naar actieve programma’s en leefstijl programma’s, zoals het Fit SWITCH, Food SWITCH en Mind SWITCH programma, het Healthy Lifestyle, Healthy Ageing programma, het X-Fittt afslank programma, lezingen, workshops en webinars.

In de afgelopen tientallen jaren zijn de meeste mensen steeds ongezonder gaan leven, iets meer op de zorg gaan leunen en hebben zich teveel laten beïnvloeden door de voedingsmiddelen industrie en de automatisering. Daardoor eten we ongezonder, bewegen we minder, hebben we meer stress, zitten we meer en worden we als resultaat hiervan steeds zieker, of is het risico in ieder geval groter.

Life Style Vitae leefstijlclub geloofd in preventieve gezondheid en eigen regie. We krijgen maar 1 lijf mee en als we dat fit kunnen houden, dan profiteren we ervan door een betere gezondheid. Als we dan ook nog op een gezellige en eerlijke manier kunnen werken aan die fitheid, dan levert dat niet alleen gezondheid op maar ook een betere kwaliteit van leven.

Optimale hygiëne is een van de meest belangrijke pijlers van Life Style Vitae leefstijlclub, daar is het gehele team van doordrongen en daarvoor reiken we onze leden, tijdens de training, ieder een aparte flacon en doekje aan.

Life Style Vitae leefstijlclub staat ook voor elke dag genieten en aandacht blijven geven aan duurzame gezondheid. Daarvoor bieden we een veilige sportomgeving, een gezellige en vriendelijke omgeving, sporten op maat, een persoons- en resultaat gerichte aanpak, instructeurs met expertise, bewezen effectieve programma’s en een excellente service en een positieve beleving bij elk bezoek.

U bent van harte welkom.

IK HEB INTERESSE IN "VISIE"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "VISIE"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.