Fit, gezellig, gezond, dat is de visie van Life Style Vitae leefstijlclub.

In de afgelopen tientallen jaren zijn de meeste mensen steeds ongezonder gaan leven, iets meer op de zorg gaan leunen en hebben zich teveel laten beïnvloeden door de voedingsmiddelen industrie en de automatisering. Daardoor eten we ongezonder, bewegen we minder, hebben we meer stress, zitten we meer en worden we als resultaat hiervan steeds zieker, of is het risico in ieder geval groter.

Life Style Vitae leefstijlclub geloofd in preventieve gezondheid en eigen regie. We krijgen maar 1 lijf mee en als we dat fit kunnen houden, dan profiteren we ervan door een betere gezondheid. Als we dan ook nog op een gezellige en eerlijke manier kunnen werken aan die fitheid, dan levert dat niet alleen gezondheid op maar ook een betere kwaliteit van leven.

Life Style Vitae leefstijlclub staat ook voor elke dag genieten en aandacht blijven geven aan duurzame gezondheid. Daarvoor bieden we een veilige sportomgeving, een gezellige en vriendelijke omgeving, sporten op maat, een persoons- en resultaat gerichte aanpak, instructeurs met expertise, bewezen effectieve programma’s en een excellente service en een positieve beleving bij elk bezoek.

U bent van harte welkom.

IK HEB INTERESSE IN "VISIE"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "VISIE"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.