De Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) Diabetes is een programma waarin een beweegprogramma gecombineerd wordt met een leefstijl interventie. Hierin werkt de in diabetes gespecialiseerde fysiotherapeut van LifeStyle health & prevention samen met de leefstijlcoach van LifeStyle Vitae leefstijlclub. De interventie wordt afgestemd op de persoonlijke wensen van de deelnemers.

Dit programma ondersteunt mensen met gezondheidsklachten ten gevolge van Diabetes Type II om hun fitheid en gezondheid beter te maken. Het GLI Diabetes Type II bestaat uit een 12 weken durend beweegprogramma in combinatie met 4 leefstijlcoach momenten. De leefstijlcoach geeft de deelnemers handvaten op het gebied van

  1. fysiek
  2. voeding
  3. mentale kracht
  4. gedrag en motivatie

Het hoofddoel van deze interventie is om deelnemers te laten ervaren wat bewegen in combinatie met zelfinzicht in leefstijl kan betekenen voor hun gezondheid en hoe ze dit zelfstandig kunnen voortzetten.

De huisarts of de praktijkondersteuner (POH-er) is de verwijzer en deze ontvangt ook een rapportage bij de start en aan het einde van het project. Deze interventie wordt soms volledig, soms deels vergoed. Dit is per zorgverzekeraar verschillend en zal bij aanvang van het programma met de deelnemer besproken worden.

De Gecombineerde Leefstijl Interventie heeft een positief effect op de oorzaak en gevolgen van Diabetes Type II.  Deelnemers krijgen meer inzicht, ervaren minder klachten en kunnen beter en met meer plezier functioneren in het dagelijks leven. Kortom de eerste stappen om zelf  te werken aan hun eigen gezondheid zijn gemaakt!

Meer Informatie:

LifeStyle health & prevention: 0495-543710

LifeStyle Vitae Leefstijlclub: 0495-459100 / infoteam@lifestylevitae.nl

Download de flyer

IK HEB INTERESSE IN "GLI DIABETES TYPE II"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "GLI DIABETES TYPE II"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.