Met ruim 40 jaar ervaring heb ik veel ontwikkelingen in de schoonheidsbranche meegemaakt. Dit heeft geleid tot een weldoordachte visie anno 2015 over de huid, het onderhoud, de verzorging, de verbetering en de aanpak van specifieke problemen zowel preventief als achteraf. Ik ben huidspecialist en help mensen zo lang mogelijk hun jeugdigheid te behouden.

In de behandelingen richt ik mij dan ook met name op een gedegen huidanalyse, gebruik makend van mijn uitgebreide ervaring eventueel aangevuld met moderne analyse apparatuur.

Afhankelijk van de uitkomsten van de analyse worden de mogelijkheden bezien en ontvangt u een gedegen advies. Bij dat advies wordt mede bekeken in welke mate andere disciplines hierbij betrokken kunnen worden. Laserbehandelingen/ Cosmetische chirurgie/ injectables/ operaties

Ik geef gericht persoonlijk advies hoe ze zo lang mogelijk een jeugdige uitstraling kunnen behouden. Ik kijk naar de sterke punten om zo tot een behandelplan te komen en maak gebruik van de nieuwste technologieën. De natuur een beetje helpen noem ik dat.

Aangevuld met de hoogwaardige producten lijn van BABOR stelt mij dit in staat samen met u, uw huiddoelstellingen te realiseren:

  • Een gezonde frisse huid waarmee u zich zichtbaar prettig voelt.
  • Het verouderingsproces van de huid begeleiden.
  • Het signaleren en bijhouden van specifieke huidklachten.
  • Effectieve toepassing van producten voor thuisgebruik.

Molenveldstraat 90 6001HL WEERT
Tel: 06-25196345

www.huidinstituutmariongerits.nl
info@huidinstituutmariongerits.nl