Nederlands meest succesvolle afslank programma! In samenwerking met ‘The Biggest Loser’ winnaar Dave van der Kamp

X-FITTT logoX-FITTT is het programma om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen, maar wel op een duurzame manier. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding is niet alleen uniek in Weert, maar ook in heel Nederland.

Eindelijk eens een programma die eerlijk van leefstijl uit gaat.

Lilian, 48 jaar

X-fittt voorbeelden deelnemer


X-FITTT (BMI>28) is het reguliere programma voor mensen met een BMI hoger dan 28. De trainingen zijn 2 keer per week in een vaste groep en worden verzorgd door een personal trainer. Dagelijks dient u de voeding bij te houden en aan ons door te mailen, dit wordt door ons X-FITTT team gecontroleerd waarna u een persoonlijk advies ontvangt. Naast de 2 vaste trainingsmomenten kunt u onbeperkt gebruik maken van alle fitness en trainingsfaciliteiten in ons centrum.

Samen met lotgenoten is toch echt die stok achter de deur die ik nodig had.

Maarten, 39 jaar


X-FITTT Regulier (BMI >28) is het ideale beweegprogramma om in korte tijd (12 weken) gewicht te verliezen en de conditie snel te verbeteren. Het is ook de ideale stok achter de deur om nu eindelijk wel resultaat te behalen en dan vast te houden. Na 12 weken kunt u ervoor kiezen om nog een keer in een volgende groep deel te nemen, u kunt vanaf dat moment met een persoonlijke leefstijl coach verder of u kan zelfstandig doorgaan.

In 12 weken maar liefst 6,5 kilo puur vet verbruikt!

Karin, 42 jaar

Kijk hier voor ervaringen en resultaten van deelnemers in Weert;

Aanmelden

Heeft u interesse, mail naar infoteam@lifestylevitae.nl om uitgenodigd te worden voor een vrijblijvend informatie gesprek.

IK HEB INTERESSE IN "X-FITTT"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "X-FITTT"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.