Nu wil ik er weer flink tegen aan gaan en ben ik enorm gemotiveerd om jou je doelstelling te laten behalen.

Mijn naam is Niels Hamers, ik heb ruim 20 jaar fitness ervaring. Na mijn CIOS opleiding ben ik part time in de fitness branche gaan werken omdat ik in die tijd semi- professioneel wielrenner was. Ik weet dus wat trainen is en wat je er voor moet doen/laten om een goed resultaat te behalen. Buiten de trainingen op de fiets hoort daar natuurlijk ook sport specifieke krachttraining bij.

Ik gaf 10 jaar geleden al Personal Training en heb in die tijd ook de NASM opleiding gedaan. Later heb ik nog wat aanvullende modules afgerond. Personal Training heeft bij mij de laatste tijd op een laag pitje gestaan vanwege de kinderen en het daarbij horende ouderschapsverlof. Nu wil ik er weer flink tegen aan gaan en ben ik enorm gemotiveerd om jou je doelstelling te laten behalen.

Mijn specialiteiten zijn uithoudingsvermogen verbeteren, vetverbranding, trainen op hartslag, krachttraining, functionele training en houdingsverbetering.

Om het beste resultaat uit je training te halen werk ik niet alleen aan de spierkracht, maar dagelijkse beweging en vooral uithoudingsvermogen verbeteren zijn net zo belangrijk .Alles draait tenslotte om zuurstof en hoe efficient het lichaam hiermee om gaat.

Wilt u hier meer over weten dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mail naar niels.hamers@lifestylevitae.nl.

IK HEB INTERESSE IN "PT: NIELS HAMERS"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "PT: NIELS HAMERS"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.