Het meest succesvolle leefstijl programma van Nederland.

X-FITTT GLI logoWat is X-Fittt GLI?

Met X-Fittt GLI streven we ernaar om jou een fittere en gezondere leefstijl te geven. Onze unieke aanpak van leefstijlcoaching in combinatie met professionele sportbegeleiding helpt je bij het bereiken van een duurzaam en fit lichaam. Bovendien wordt de 24 maanden leefstijlcoaching vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekering.

Wij zorgen voor een probleemloze declaratie, zodat jij zonder gedoe kunt deelnemen aan ons programma. Daarnaast helpt onze persoonlijke aanpak je niet alleen bij het afvallen en bewegen, maar ook bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

Doe mee met X-Fittt GLI, dé gecombineerde leefstijlinterventie, en zet de eerste stap naar een gezonder en fitter leven!

X-Fittt GLI

Wat biedt X-Fittt GLI jou?

  • Vergoeding van 24 maanden leefstijlcoaching vanuit de basisverzekering, zonder eigen risico.
  • Een bewezen succesvol programma, wetenschappelijk onderbouwd.
  • Mogelijkheid om het X-Fittt GLI-programma te volgen op locaties door heel Nederland.
  • Een combinatie van afvallen, bewegen en gedragsverandering voor duurzaam resultaat.
  • Je staat er niet alleen voor! Je doet het samen met je leefstijlcoach en sport schoolbegeleider.

Kijk hier naar de video over X-Fittt GLI: https://www.youtube.com/watch?v=sIpuK4Ix4Hc 

Hoe werkt X-Fittt GLI

Ons programma is gebaseerd op drie pijlers: gezonde voeding, meer beweging en het aanpakken van factoren die invloed hebben op jouw leefstijl, zoals slaaptekort, stress, alcohol en roken. Gedurende twee jaar doorloop je een op maat gemaakt programma, waarin het eerste jaar gericht is op het ontwikkelen van gezonde gewoonten en het tweede jaar zich richt op het behouden van je behaalde resultaten.

Als deelnemer aan X-Fittt GLI profiteer je van diverse voordelen. Je hebt persoonlijke consulten bij een leefstijlcoach, waarbij je ook telefonisch, via mail of WhatsApp contact kunt hebben. Daarnaast neem je deel aan groepsworkshops waarin onderwerpen zoals voeding, beweging, verslaving en gedragsverandering aan bod komen. Om je voedingspatroon te ondersteunen, ontvang je een handige voedingslijst met bijbehorende app. Bovendien heb je de mogelijkheid om te sporten onder begeleiding.

Wil je met de X-Fittt GLI aan de slag, neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende toelichting via infoteam@lifestylevitae.nl of bel 0495-459100

IK HEB INTERESSE IN "X-FITTT GLI"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "X-FITTT GLI"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.