Ik ben Gert Rademaker, in 2021 ben ik 67 jaar oud en net gepensioneerd. De lessen worden mede gegeven door Gerard Demeijer en Henri Claassen. Vanaf mijn 13e jaar beoefen ik karate: Genwakai, Kyokunshinkai en nu Wado-kai. Karate is voor velen niet alleen een sport maar ook een beetje een levenswijze.

Het kader waaruit ik les geef is dat als je gevecht kunt vermijden, dat ook een gewonnen gevecht is. Níet vechten is belangrijk! Staan voor wat je van waarde vindt, ook! Sinds iets meer dan 15 jaar geef ik les. Onze trainingen zijn gericht op lekker bezig zijn, je conditie op peil houden en lenig blijven van lichaam en geest. Voor de jeugd ligt het accent op de technieken goed aanleren. Maar vooral belangrijk is dat je leert te geven en te nemen, controle over jezelf te krijgen en je trainingsmaatje te respecteren.

Bij de senioren bouwen verder op techniek, conditie en het voorkomen van blessures. Dat gebeurt met zoveel mogelijk variatie in de aangeboden stof. Naast discipline is er ook ruimte voor plezier en humor: ook hier blijft respect voor elkaar belangrijk en controle.

Aangestoken? Kom eens vrijblijvend een maand met ons mee trainen. Life Style Vitae leefstijlclub heeft daar een speciaal introductie tarief voor ontwikkeld.

Sensei Gert

IK HEB INTERESSE IN "KARATE"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "KARATE"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.