Life Style Vitae leefstijl- en preventiecentrum is een door NL Actief gecertificeerd preventiecentrum

NL Actief keurmerk 2024Wilt u sporten en bewegen en werken aan een gezondere leefstijl als u (pre)diabetes, overgewicht, obesitas of een andere chronische aandoening heeft?

Steeds meer Nederlanders willen of moeten meer bewegen en sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Huisartsen en eerstelijns professionals adviseren mensen met diabetes, chronische aandoeningen of overgewicht ook steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Dat doen ze alleen als ze ervan overtuigd zijn dat het fitnesscentrum de juiste zorg kan leveren en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken.

Waar vindt u een veilige sportomgeving waar u op maat kunt sporten met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met diabetes, overgewicht of een chronische aandoening? Bij NL Actief Preventiecentra. Deze centra gaan een stapje verder dan de reguliere dienstverlening en zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen. De instructeurs zijn opgeleid naar het hoogste kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn. Life Style Vitae is een NL Actief gecertificeerd Leefstijl- en Preventiecentrum.

Programma’s die Life Style Vitae biedt voor speciale doelgroepen en mensen met speciale doelstellingen vind je onder programma's.

Erkend door NL Actief

NL ActiefLife Style Vitae leefstijlclub is een expertise centrum en erkend NL actief preventiecentrum, in het doelgericht begeleiden. De beweegdeskundigen van Life Style Vitae leefstijlclub zijn opgeleid om mensen te begeleiden die af willen vallen, de rug willen versterken, gezonder willen leven, gezonder willen worden met diabetes en meer.

Lid van VES

Life Style Vitae leefstijlclub is lid van de Vereniging Exclusieve Sportcentra.

Bekijk in de onderstaande video wat dat voor u betekend.

IK HEB INTERESSE IN "LEEFSTIJL- EN PREVENTIECENTRUM"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "LEEFSTIJL- EN PREVENTIECENTRUM"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.