LIFESTYLE VITAE IS STEUNPUNT VAN LEEFSTIJLCLUB
HEALTHY LIFESTYLE, HEALTHY AGEING!

Leefstijlclub steunpunt logoGezond leven, iedereen wil het maar toch lukt het meer dan 75% van de Nederlandse bevolking niet. De richtlijnen die ons 5 jaar en afgelopen zijn aangereikt van de WHO en de Gezondheidsraad, hebben gewoonweg de burger nog niet bereikt.

Toch blijkt uit onderzoek dat toepassing van deze essentiële inzichten een sterk preventieve werking heeft op maar liefst 25 chronische aandoeningen, ons leven met 7 tot 10 jaar kan verlengen en het aantal ziektejaren met 14 tot 16 jaar kan reduceren. Deze kennis moet dan toch iedereen ontvangen?

Dat is precies wat de ontwikkelaars van Leefstijlclub – Healthy Lifestyle, Healthy Ageing bedachten en waarom de programma’s Fit SWITCH, Food SWITCH en Mind SWITCH ontwikkeld zijn.

Lifestyle Vitae leefstijlclub ondersteund de visie van primaire preventie en gezondheidsbevordering van harte en was daarom het eerste steunpunt van Leefstijlclub - Healthy Lifestyle, Healthy Ageing.

“De omslag van een op ziekte gecentreerde gezondheidszorg naar een op preventie en gezondheidsbevordering gerichte gezondheidszorg begint bij professionals” aldus John van Heel. “Wij kunnen de programma’s direct overbrengen aan mensen die gezonder willen leven, gezonder ouder willen worden of gewoon fitter, sterker en vitaler willen leven”.

Lifestyle Vitae biedt leden en bedrijven in de regio de unieke Fit SWITCH, Food SWITCH en Mind SWITCH programma’s aan, 12 weken programma’s waarin deelnemers echte kenners worden van actief en gezond leven en zelf stapje voor stapje ontwikkelen naar een gezondere leefstijl, om er een leven lang de vruchten van te plukken.

Leefstijlclub programma's

Meer informatie over de SWITCH programma’s: https://portal.leefstijlclub.nl/

Aan de slag naar gezonder en vitaler!

Wil jij een stap maken naar duurzaam gezonder leven, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende introductie aan via infoteam@lifestylevitae.nl

Meer informatie over het Vitaliteitsprogramma voor bedrijven: https://www.lifestylevitae.nl/nl/programmas/vitaliteitsprogramma-voor-bedrijven

IK HEB INTERESSE IN "LEEFSTIJLCLUB STEUNPUNT"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "LEEFSTIJLCLUB STEUNPUNT"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.