Activiteiten voor de jeugd

"De jeugd heeft de toekomst" en "Jong geleerd is oud gedaan". Twee spreekwoorden die het belang van bewegen in de jonge jaren aangeven.  Life Style Vitae biedt voor de jeugd een uitgebreid sport- en beweegprogramma zoals judo, jr bootcamp, scholierenfitness en streetdance. Maar ook cardio fitness en individuele fitness behoort tot de mogelijkheden.

Cardio fitness (vanaf 14 jaar)

Een trainingsvorm waarbij gewerkt wordt op cardio apparatuur. De training van het uithoudingsvermogen (hart, longen en bloedvaten) staat centraal in deze les.  Een heerlijke workout voor zowel getrainde als ongetrainde mensen.  Je wordt zonder gevaar voor overbelasting en blessures snel een stuk fitter!

Individuele fitness (vanaf 14 jaar)

Spierkracht en houding verbeteren staat bij fitness centraal. De naam zegt het al, training op maat met een individueel programma. Door een persoonlijke afspraak met de trainer te maken, kan je optimaal gebruik maken van de mogelijkheden in de individuele trainingsuren.

Judo (vanaf 6 jaar)

Bij Life Style Vitae wordt meer dan 40 jaar aan budo ervaring gepresenteerd, opgebouwd door Van Vorstenbos Sportinstituut.  Er zijn groepen voor jeugd en volwassenen, van beginners tot gevorderden.  Karaktervorming en het leren van winnen en verliezen maken deze sport ideaal voor de jeugd. 

Jeugdjudo is leuk en uitdagend voor onze jonge judoka´s. Tijdens de lessen bij Life Style Vitae leren de jonge judoka´s op een leuke en speelse manier de beginselen van judo, zoals elkaar vastpakken, valbreken, judo technieken, omgaan met anderen en sportief met elkaar bezig zijn. Judo verbetert de weerbaarheid van kinderen en is aantrekkelijk voor jongens en meisjes. Vind jij het leuk om te stoeien met je leeftijdsgenootjes en schuilt er een echte judoka in jou? Kom dan een keer een proefles meedoen en kom er achter of deze sport iets voor jou is!

Scholierenfitness (van 13 - 19 jaar)

Scholieren kunnen deelnemen aan deze begeleide vorm van fitness vlak na schooltijd om 17.00u, op ma, wo en vr. Er wordt gewerkt in groepen vanaf 13 jr onder leiding van een fitness trainer.  Er wordt aan fitness- en conditietraining gedaan in de fitnessruimte en op die manier vorm gegeven dat het een leuke en verantwoorde activiteit  is. 

Streetdance (vanaf 7 jaar)

Streetdance is voor iedereen die graag wil dansen. Het is een mix van de meest coole moves uit hip hop, funk, disco en latin.  Kijk maar eens naar de gemiddelde muziekzender en je vindt de bewegingen terug in de nieuwste clips.

IK HEB INTERESSE IN "JEUGD"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie, een rondleiding en een doelgericht advies.

START DE GRATIS PROEFWEEK

Ervaar vrijblijvend onze service. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

HEB JE EEN VRAAG OVER "JEUGD"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.