Mijn naam is Christel en ik run inmiddels alweer ruim 30 jaar De Kapper in Weert. De Kapper is een dames en heren salon, gevestigd midden in de stad.

De passie voor mijn vak is groot en met veel plezier werk ik dan ook iedere week op vaste dagen in de salon. Naast mij, staat een team van professionele haarstylisten, die iedere op zich een specialisatie hebben. Wij bieden u knipbehandelingen, styling en wellness behandelingen. Ook kunnen we jullie o.a. voorzien van de mooiste haarvermeerdering of haarverlengingen. Dit doordat we uitsluitend met de producten van Great Lengths werken. Voor haarkleuren wordt gebruik gemaakt van de producten van La Biosthetique. Deze producten bieden een zeer grote keuze in kleuren en zijn van de hoogste kwaliteit.

In de salon krijgt u een gespecialiseerd advies over de verschillende kleuren en welke het beste bij u passen.

Heeft u een hoofdhuid probleem of haarproblemen zoals haaruitval, roos, schilferige, gevoelige of vette hoofdhuid? Dan raden wij u een hoofdhuid analyse aan. Deze behandeling begint met een grondige analyse van het haar én de hoofdhuid. De gesteldheid wordt gemeten met speciaal door La Biosthetique ontwikkelde indicatoren. Op basis van de uitkomst krijgt u een deskundig advies over de verzorgingsmethode en de producten van La Biosthetique, waarmee de conditie van het haar en de hoofdhuid kunnen worden verbeterd.

Dit is slechts een greep van de mogelijke behandelingen in onze salon.

We werken met afspraak, deze kunt u zelf handig online 24/7 boeken via www.dekapper.nu

Graag tot ziens in onze salon.
Christel en team De Kapper Weert.

0495-524102
Muntpromenade 8a
6001EH Weert
www.dekapper.nu