12 Weken Rainbow Tai Chi & Chi Kung Lessen met Robin Meulen @Life Style Vitae

Gepubliceerd op

Op donderdagen, startend vanaf 16 januari met en gratis kennismaking, zal er een lessenreeks plaats vinden van 12 lessen bij Life Style Vitae in Weert. De lessen duren van 20:00 – 21:15 en de kosten voor de hele reeks van 12 lessen zijn normaal €130,-. Echter, leden van Life Style Vitae betalen €120,- met ledenkorting.

Robin gaat alle 15 Fundamentele Rainbow Tai Chi & Chi Kung oefeningen en principes onderwijzen. Hij is Tai Chi & Chi Kung leraar en heeft 6 jaar lang gestudeerd bij Tai Chi Master Choy, de auteur van het boek ‘15 ways to a happier you’, die al 45 jaar actief is in het les geven van Tai Chi en Chi Kung en zelf leerde bij 7 verschillende Grootmeesters en Meesters over de hele wereld.

Je leert (stress) los te laten, meer in balans te zijn, je hart en centrum terug te vinden en de 'Chi' te voelen. De Rainbow Tai Chi & Chi Kung oefeningen, gebaseerd op natuurlijke principes, helpen je dichter bij jezelf en bij je gevoel te komen. Leer om meer vrede, liefde, energie, vitaliteit en gezondheid in jezelf te groeien op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel vlak!

Voor meer informatie zie de lessenreeks pagina op facebook: https://www.facebook.com/events/472640583397615/

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 12 Weken Rainbow Tai Chi & Chi Kung Lessen met Robin Meulen @Life Style Vitae