De ommekeer in de leefstijl van Wim Hengeveld

Gepubliceerd op

Ik ben 73 jaar en ben in augustus 2019 met een verandering van mijn leefstijl aan de slag gegaan, wat ik graag deel. Het resultaat van die verandering is dat mijn HbA1c-gehalte: van 71 naar 62 is gedaald, mijn eenheden spuiten van 72 naar 28, mijn gewicht van 103 naar 98,7 kg, mijn spiermassa van 36,1 naar 37,2 kg en mijn vetmassa van 37,9 naar 32,3 kg.

Dat zorgt er o.a. voor dat ik me geweldig goed voel, ik weer zin heb in beweging, sport is mijn stok achter de deur, dat doe ik nu 3 keer per week, ik kan gemakkelijke in beweging komen als je geen zin hebt en ik kan gemakkelijker lekkere trek weerstaan, bent mentaal dus echt veel sterker geworden.

Ik ben in 2019 gestart met een diabetes beweegprogramma bij Life Style health & prevention en met een Leefstijlcoach programma bij John van Heel van Life Style Vitae leefstijlclub. Die combinatie heeft gezorgd voor meer inzicht en begrip over de verschillende vormen van bewegen en waar ze goed voor zijn en hoe ik met mijn voeding meer grip kon krijgen op mijn bloedsuikerwaarden. Dat inzicht heeft me dermate gemotiveerd dat ik een aantal aanpassingen in mijn leefstijl heb toegepast, met bovenstaande dus als resultaat.

Niet alleen heb ik veel baad bij de inzichten en mijn ommezwaai in leefstijl, ik ben er van overtuigd dat ik hierdoor vele jaren met een hogere leef kwaliteit leef, dus ik neem hier veel van me in de rest van mijn leven.

Wim Hengeveld

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 De ommekeer in de leefstijl van Wim Hengeveld