Healthy Aging programma Weert

Gepubliceerd op

Verlaag je biologische leeftijd!

In 12 weken naar een jonger en fitter lijf!

  • Verlaag aantoonbaar je biologische leeftijd.
  • Verbeter de kracht van je botten, pezen, gewrichten en spieren.
  • Wordt je eigen leefstijlcoach

Zijn we de 40 voorbij, dan kan het wel eens zijn dat we last krijgen van kleine dingetjes.  De rug begint wat te zeuren, last van de elleboog of schouder, er vormt zich een zwembandje, pijn in de nek.

Ook qua conditie leveren we vanaf de 40/45 in. Tussen ons 30e en 80e levensjaar verliezen we tussen de 40 en 50% spiermassa, met alle gevolgen van dien. Dat proces is echter af te remmen. De Gezondheidsraad heeft al het meta onderzoek op dit vlak vertaald naar een soort van Healthy Aging recept, wat aan de basis staat van dit programma.

Healthy Aging programma

Dit Healthy Aging programma is een combinatie tussen een fysiek programma en een educatief programma. In het fysieke programma wordt gebruik gemaakt van het innovatieve spier training circuit van eGym Premium. Dit is fitness nieuwe stijl.

12 weken programma

Gedurende het 12 weken programma volg 6 leefstijl lezingen van Nieuwe Gezondheid over gezond bewegen- en eten, mentale fitheid en gedragsverandering naar duurzaam resultaat. Daarnaast train je minimaal 2 keer per week op eGym Premium (30 minuten per keer). Bij de start, tussendoor en op het eind wordt de lichaamssamenstelling gemeten.

Begin nu met het verlagen van je biologische leeftijd en ervaar wat dat met je kan doen! Mail voor een vrijblijvende introductie naar infoteam@lifestylevitae.nl  of gebruik ons contactformulier.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Healthy Aging programma Weert