Jeugd en senioren karate examens bij Life Style Vitae leefstijlclub

Gepubliceerd op

Afgelopen week hebben zowel de senioren als de jeugd karate examens afgelegd. De resultaten mogen er zijn en daar zijn we als team en organisatie ontzettend trots op. Bij iedereen zie je echt fantastische vooruitgang en steeds betere technieken.

Bij de jeugd ligt het accent op basis techniek, houding en gedrag in de dojo. Leren zelfvertrouwen te krijgen en met respect en gecontroleerd om te gaan met je mede leerlingen. Sommigen hebben al na een paar maanden die basisbeginselen goed onder de knie en dat is dan ook beloond bij de examens.

Jessy heeft de witte band met blauwe slip verdiend; Floor, Gijs en Olivier de witte band met groene slip; Saar, Noud, Kiran, Kiki en Kayleigh gaan naar de witte band met oranje slip en Dean en Quinn mogen zich de bezitter van de witte band met gele slip noemen.

Allemaal van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

We blijven met elkaar gezellig doortrainen om nog verder te ontwikkelen.

Bij de senioren ligt de nadruk op het steeds beter gebruiken van je lichaam om je kracht zo in te zetten dat de technieken meer effectief worden. En...het vermindert de kans op blessures, omdat je leert op een gezonde manier je lichaam te gebruiken in plaats van alleen maar op kracht je oefeningen te doen.

Ook hier een mooi resultaat: Eric, Nadia, Sanne en Anthony hebben de blauwe band 4e Kyu behaald; Elise, Britt en Veerle zijn geslaagd voor de blauwe band 5e kyu.

Van harte gefeliciteerd, jullie hebben er hard voor gewerkt.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG