Medailles voor Weerter Judoka’s

Gepubliceerd op

Afgelopen weekend heeft het judoka team van Lifestyle Vitae leefstijlclub in Geleen echt iets moois laten zien op het BOG toernooi. Onder begeleiding van judo coach Tarik was als 1e Loet Kursten aan de beurt. Na de 1e wedstrijd verloren te hebben sloot hij de 2e wedstrijd binnen 10 seconden af met een dikke ippon door tai otoshi. Helaas de laatste wedstrijd verloren maar toch een mooie 4e plek voor Loet uit een poule van 9.

Marijn Kluskens was als 2e aan de beurt en ook hij kon helaas de 1e wedstrijd niet winnen. In de 2e wedstrijd heeft hij zich mooi herpakt en de tegenstand volledig verrast met een mooie drop seoi nage. De 3e partij was heftig met veel krassen, pijn, emoties, maar ook doorzettingsvermogen, waarin Marijn echt heeft laten zien dat hij niet zomaar opgeeft en uiteindelijk met een oshiru ghosi een dikke ippon de 3e plek heeft weten te bemachtigen.

Jibbe van Vlerken was vervolgens aan de beurt. Hij heeft echt hard gestreden maar helaas beide wedstrijden verloren. Toch heeft Jibbe wel laten zien dat het grondwerk er heel goed in zit bij hem.

Als laatste van de dag was Sven Caris aan de beurt. De 1e wedstrijd ging heel mooi, alles goed onder controle gehouden en met een gemiste ashi barai poging wist hij toch de partij te winnen door een oseikomi, ippon. De 2e wedstrijd ging heel mooi en heeft Sven laten zien dat zijn grondwerk ook zeker in zijn arsenaal zit. Na een mislukte aanval zette Sven meteen een sankaku positie in en heeft hij deze excellent vastgehouden als houdgreep en hiermee de 1ste plek weten te bemachtigen.

Al met al was Tarik maar ook de directie van Lifestyle Vitae ontzettend trots op deze groep. In het verleden kwamen we zonder bekers thuis en konden we alleen wel ervaring opdoen, nu mogen de medailles er ook bij zijn. Top bezig iedereen, gefeliciteerd met het resultaat en op naar de volgende. OSU!!!

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG