Nieuw: 6 weken small group Personal Training

Gepubliceerd op

Houding verbeteren/ gewrichtsklachten verminderen

Veel mensen hebben wel eens ergens last van de knieën, de onderrug, de nek of de pols. In veel gevallen is het een kwestie van overbelasting, verkeerde belasting en/of verkeerde houding. In dit 6 weken Small group Personal Training programma leer je zelf waar je op moet letten en wat je wel en niet moet doen, zodat je zelf je houding kan gaan verbeteren en klachten verminderen.

De doelstelling van dit programma is het verbeteren van de algemene houding, het vergroten van flexibiliteit, klachten proberen te verminderen en toekomstige klachten zo veel mogelijk tegen gaan.

Het 6 weken programma is voor iedereen die wel eens last heeft van de nek of rug, iedereen met een zittend beroep of een beroep met zware belasting op de spieren en gewrichten, iedereen die zijn lichaamshouding wil verbeteren, iedereen die klachten in de toekomst wil voorkomen en iedereen die zijn flexibiliteit wil verbeteren.

Het is een 6 weken programma waarbij we elke week samen komen. Tijdens de bijeenkomsten krijg je een stukje kennis aangereikt, we gaan in de praktijk aan de slag met small Group personal training en je krijgt een paar opdrachten mee naar huis om thuis uit te voeren. Er wordt in dit programma gekeken naar jouw lichaamshouding en er wordt besproken en uitgelegd hoe je die zo goed mogelijk kunt verbeteren om klachten duurzaam te verminderen.

Interesse?

Heb je interesse, mail dan naar infoteam@lifestylevitae.nl of gebruik ons contactformulier voor de flyer en voor een introductie.  De dag en tijd van de training wordt met de deelnemers afgestemd.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Nieuw: 6 weken small group Personal Training