Nieuw bij Life Style Vitae leefstijlclub, het tennis combi lidmaatschap!

Gepubliceerd op

Als lid van Life Style Vitae leefstijlclub kun je vanaf 19 april ook tennissen in het park van TC Lichtenberg! Dit kan het hele jaar door (all-weather banen), overdag en 's avonds (verlichting).

Kosten: je kunt een tennis supplement toevoegen aan je abonnement voor € 11,50 per maand (of € 22 per maand voor een gezin met thuiswonende kinderen onder de 18 jaar) en dan onbeperkt tennissen. Je heb geschikt schoeisel, een racket en ballen nodig.

Maak kennis met tennis! Kun je nog niet tennissen maar wil je het wel eens proberen? Vanaf 19 april starten er lessen voor beginners (van 19.00-19.50 uur). Met een groep van 8 personen zal dit 64 euro kosten voor 8 lessen. Dit bedrag is dus bovenop het supplement. Tijdens de eerste lessen kun je gebruik maken van een leenracket, dat erna gekocht kan worden. Geef je op voor deze les op vóór 12 april bij de receptie van Life Style Vitae leefstijlclub.

Informatieavond: op 12 april om 20.00 uur vindt een informatie-uurtje plaats bij Life Style Vitae leefstijlclub door iemand van de TC Lichtenberg. Na een korte presentatie is er volop tijd om je vragen te stellen.

Aanmelden voor het tennis supplement, de kennismakingslessen en/of de informatieavond, mail naar infoteam@lifestylevitae.nl of gebruik ons contact formulier.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Nieuw bij Life Style Vitae leefstijlclub, het tennis combi lidmaatschap!