Nieuw in Nederland start in Weert – Yogirya

Gepubliceerd op

Yogirya, zo heet de splinternieuwe lesvorm vanuit België. Deze les speelt in op de beperkte tijd die we tegenwoordig allemaal hebben, op de behoefte aan compacte effectieve training en op de behoefte om tot rust te komen, ook mentaal.

Yogirya is een mix van een aantal zeer populaire trainingsvormen, gegoten in een 45 minuten les, tijd is immers beperkt in de moderne maatschappij. ‘Burn & relax’ is de ondertitel van Yogirya, omdat je in 45 minuten tussen de 400 en 600 kcal. verbruikt, maar door de mindfulness toevoeging wel relaxed de les uit gaat. De start in de warming up is met yoga oefeningen, gevolgd door een kern met crossfit oefeningen, kettlebell, Tabata en H.I.I.T. Lekker pittig dus. De cool down is een combinatie van stretch oefeningen en mindfulness, waardoor mensen met een heerlijk zelfbewust en voldaan gevoel de les verlaten.

In Yogirya zitten veel elementen die door de verschillende expertises geadviseerd worden om dagelijks en wekelijks te doen. Bijvoorbeeld, Yoga wordt geadviseerd om dagelijks wat oefeningen te doen, Crossfit/Tabata/H.I.I.T. wordt geadviseerd 3 keer per week te doen en mindfulness wordt geadviseerd dagelijks te doen.

Life Style Vitae leefstijlclub is het eerste sportcentrum van Nederland waar deze nieuwe lesvorm gepresenteerd gaat worden, en wel vanaf 22 januari. Dan start de 1e les om 10.00 uur in de ochtend. Verwacht wordt dat er binnen een paar maanden op verschillende ochtenden en avonden Yogyria lessen verzorgt gaan worden.

Mensen die een gratis proefles willen volgen, kunnen een plekje reserveren via 0495-459100 of via infoteam@lifestylevitae.nl

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Nieuw in Nederland start in Weert – Yogirya