NIEUW IN WEERT - Mindset & Leefstijl transformatieprogramma

Gepubliceerd op

In september 2021 gaat in Weert voor het eerst het Mindset & Leefstijl transformatieprogramma van start. Twee experts (John van Heel en Irene Bors) op het gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, mentale kracht, mindset en mentale rust hebben de koppen bij elkaar gestoken om antwoorden en inzichten te bieden op vragen zoals ‘Wat zijn de essentiële inzichten van gezond bewegen en lichamelijk sterk blijven?’, ‘Wat is wetenschappelijk gezien het meest gezonde voedingspatroon?’, Hoe kan ik ontspannen in deze drukke wereld?’, ‘Hoe kan ik van het gevoel afkomen dat ik geleefd word en meer mezelf worden?’ John en Irene hebben, ieder op het gebied van hun eigen expertise, elk 4 cursusavonden ontwikkeld waarin de essentie van mindset & leestijl transformatie samenkomt. Een transformatie naar een gezondere en vitalere versie van jezelf, maar ook een transformatie, terug naar je pure, ongeconditioneerde en krachtige ‘IK’.

Het lijkt er af en toe op alsof de wereld in een hoge versnelling staat. We worden overladen met negatief nieuws en we worden doorlopend geprikkeld om ongezonde voeding te consumeren, teveel te zitten, te jagen en moeten bovendien een overload van informatie verwerken. Ons lijf fit en vitaal houden heeft niet iedereen van huis uit meegekregen. Inactiviteit, diabetes en overgewicht nemen epidemische vormen aan en ook het aantal mensen met een burn-out blijft maar toenemen.

Toch hebben steeds meer mensen behoefte aan meer regie over hun eigen leven, hun lijf, leefstijl en gezondheid. Dat is de reden waarom John en Irene zijn gaan samenwerken, om te voorzien in deze behoefte. Maar misschien wil je ook gewoon gezonder leven en positiever in het leven staan of gemakkelijker kunnen ontspannen, ook dan is dit het programma voor jou.

Het ‘Mindset & Leefstijl transformatieprogramma’, bevat twee modules;

  • Module 1: Door middel van bewustwording en ontspanning naar een goede (mentale) vitaliteit
  • Module 2: Leefstijl als medicijn en groei mindset/mentale kracht

De kosten voor het totale programma bedragen 150 euro. De modules kunnen ook los worden gevolgd. De kosten per module zijn 75 euro. Het programma gaat van start op 6 oktober 2021 om 19 uur tot 20.30 uur en bestaat uit in totaal 8 avonden, elke 2 weken een woensdag avond.

Module 1 bestaat uit 4 lessen en wordt gegeven op 6 oktober, 20 oktober, 3 november en 17 november om 19 uur

Module 2 bestaat uit 4 lessen en wordt gegeven op 1 december, 15 december, 12 januari en 26 januari om 19 uur.

Op 2 en 27 september om 19.00 uur zijn er informatie bijeenkomsten. Deze zijn gratis.

Inschrijven kan via info@leefstijlclub.nl

 NIEUW IN WEERT - Mindset & Leefstijl transformatieprogramma