NL Actief gaat Nederland vitaler en gezonder maken

Gepubliceerd op

NL Actief, de grootste sportorganisatie van Nederland, gaat van 9 tot en met 14 april 2018 campagne voeren om Nederland fitter, vitaler en gezonder te maken. Life Style Vitae leefstijl- en preventiecentrum uit Weert is aangesloten bij NL Actief en steunt de campagne.

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en bewegingscentra in Nederland. Bij de 1000 sportlocaties die zijn aangesloten bij NL Actief sporten zo’n 2.5 miljoen mensen. Daarmee is het de grootste sportorganisatie van Nederland.

NL Actief is voor fitnessconsumenten een kwaliteitskeurmerk. “Centra die zijn aangesloten bij NL Actief staan voor verantwoord en veilig sporten in een hygiënische omgeving”, zegt John van Heel van Life Style Vitae. “Dat vinden wij heel belangrijk. We voldoen aan de wet- en regelgeving en hanteren consumentvriendelijke voorwaarden.” 

Bij NL Actief centra werken gekwalificeerde fitnessprofessionals, zodat mensen er verantwoord en met plezier kunnen sporten én hun doelen behalen. “Doordat we samen zo’n grote organisatie vormen, kan NL Actief ook investeren in innovatie en nieuwe kennis. Dat wordt gedeeld met alle aangesloten centra, dus ook met ons. Daar profiteren onze leden van.”

Tijdens de campagneweek houdt NL Actief work-outs op verschillende locaties in Nederland met verschillende doelgroepen. “De campagne is via onze social media te volgen.” In de week van 9 tot 14 april kan iedereen gratis deelnemen aan de sportactiviteiten bij Life Style Vitae leefstijl- en preventiecentrum. Je moet je wel even vooraf melden via infoteam@lifestylevitae.nl of ons contactformulier. Mail: ik wil meedoen met de actieweek tussen 9 en 14 april.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 NL Actief gaat Nederland vitaler en gezonder maken