Optimaal effectieve spiertraining!

Gepubliceerd op

Spiertraining doen we om spierverval te voorkomen (sarcopenie), sterker te worden, er beter uit te zien, gezonder te blijven, een sterke rug te hebben, ons metabolisme hoog te houden om het jo jo effect te voorkomen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar wat zijn de regels om die spiertraining optimaal veilig en effectief te doen?

Life Style Vitae leefstijlclub ontwikkelde voor u de 5 gouden regels voor effectieve en veilige spiertraining. Iedereen die fitnesstraining doet, zou deze 5 gouden regels moeten kennen. Toepassing zorgt voor een lagere blessurekans, hoger rendement per training, optimale opbouw over langere periode en fijnere trainingen.

De fitness trainers hebben een boekje voor u, de 5 gouden regels voor optimaal effectieve en veilige spiertraining, en geven u graag uitleg over deze regels. Maak meteen een afspraak voor persoonlijke toelichting en het in ontvangst nemen van het boekje. Mail naar infoteam@lifestylevitae.nl of bel 0495-459100 of gebruik ons contactformulier.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Optimaal effectieve spiertraining!