Stilzitten is geen optie #sportscholenopen: DOE OOK MEE KOMENDE ZATERDAG!

Gepubliceerd op

Komende zaterdag 27 februari gaan we gezamenlijk, met meer dan 100 sportcentra, actie voeren onder de noemer ‘stilzitten is geen optie’, met als onderschrift ‘#sportscholenopen.

Doel!
Het doel is om de noodzaak van de heropening van de sportscholen breed onder de aandacht te brengen. We willen laten zien wat de impact is van niet sporten en bewegingsarmoede. We bieden op zaterdag 27 februari de mogelijkheid om hier op de Houtstraat buiten een coronaproof cardio training (waaronder roeiers, fietsen en crosstrainers) te doen, tussen 9.00-15.00 uur. Buiten sporten is toegestaan met maximaal 2 personen en onder begeleiding van een trainer mogen er meerdere groepjes van 2 sporten. Er mogen meerdere groepjes van twee zijn onder leiding van een trainer, het is dus geheel volgens de regels. We zullen dus een aantal cardio toestellen buiten klaar hebben staan zodat je een lekkere conditietraining kan doen voor een klein half uur.

Er wordt dus goed rekening gehouden met voldoende afstand van elkaar houden, de groepjes van 2 staan minimaal 3 meter uit elkaar. Wij zorgen voor desinfectie materiaal en ondersteunen nog met schoonmaak. Zo houden we het samen coronaproof!

Kies je tijdsblok
Je kan starten tussen 9 en 10 uur, tussen 10 en 11 uur, tussen 11 en 12 uur, tussen 12 en 13 uur, tussen 13 en 14 uur of tussen 14 en 15 uur. Als je je hebt aangemeld dan krijg je van ons de exacte starttijd en wat instructie toe gemaild. Wij hebben er ontzettend veel zin in! Laten we samen onze stem laten horen!

Aanmelden: Schrijf je in op: infoteam@lifestylevitae.nl!

 Stilzitten is geen optie #sportscholenopen: DOE OOK MEE KOMENDE ZATERDAG!