Succesverhaal Ran - deelnemer X-Fittt

Gepubliceerd op

Ik? Naar de sportschool? Ik zag het al voor me, stuntelend tussen alle afgetrainde lichamen. Na vele diëten gevolgd te hebben (die allemaal werkten, maar helaas niet voor lang) heeft het meest voor de hand liggende – meer bewegen, gezond eten – me altijd wat afgeschrikt.

En toch moest er echt iets gebeuren, na een derde zwangerschap ben ik er niet slanker en fitter op geworden. Daarom heb ik de drempel genomen en de stap gezet om mee te doen aan het X-Fittt programma bij Vitae. Wauw dat viel mee, ik voelde me meteen op mijn gemak. Een fijne en warme omgeving waar iedereen komt om aan zichzelf te werken; jong, oud, dik, dun, gespierd of niet. In de X-Fittt groep komt iedereen met eenzelfde doel – afvallen - en je werkt hier samen met een betrokken trainer naartoe. Wat ik leuk vind, is dat je iedere keer iets anders doet en zo ontdekt waar je eigen kracht ligt. Zo verveelt het natuurlijk nooit! Ik vind het zelfs zo leuk, dat ik naast de twee X-Fittt momenten ook nog zelfstandig ga sporten. Inmiddels ben ik 15 kilo kwijt.

Als integraal onderdeel van het programma krijg je bovendien iedere twee weken een lezing, over gezonde voeding en beweging maar ook over je mindset en doelen. Ik dacht dat ik alles al wist, maar ik leer hier veel nieuwe dingen die me bijblijven en nóg meer motiveren. Dit maakt X-Fittt voor mij veel meer dan alleen een afslankprogramma. Je krijgt alle handvatten om (ook na afloop van het programma) aan een gezonde leefwijze te blijven werken. Je werkt samen naar een gezonde levensstijl, die goed is voor je lichaam en vanzelfsprekend wordt. Een investering in mijzelf, waarvoor ik iets onbetaalbaars terugkrijg.

 

Ran, deelnemer X-Fittt september 2018

 Succesverhaal Ran - deelnemer X-Fittt