Toch maar geen maagverkleining...

Gepubliceerd op

Een maagverkleining, dat moest het worden voor mij. Het wondermiddel om mijn almaar uitdijende lichaam een halt toe te roepen. Nauwelijks nog bewegen, slechte eetgewoontes en het 4 jaar geleden stoppen met roken hadden een ongelooflijke impact op mijn lichaam gehad. Nadat alle daaropvolgende diëten en probeersels alleen maar een averechts effect hadden was ik ervan overtuigd; zo'n operatie was nog mijn enige kans om het tij te keren.

En dan ga je de molen in, en een van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor die operatie was om meer te gaan bewegen en je eetgewoontes aan te passen. "Ja lekker, als ik dat kon, dan zat ik hier niet" was mijn eerste gedachte. Maar toch maar een plan van aanpak opgesteld en me aangemeld bij Life Style Vitae leefstijlclub in Weert om het stukje bewegen al te ondervangen.

En toen kwam het X-fittt programma bij Life Style Vitae voor mij in beeld. Zou dat iets zijn? Kan ik daar misschien al wat kilootjes mee kwijtraken? Nog steeds met als doel een maagverkleining, begon ik aan het programma. En het werkt! En niet zo'n beetje!

Ik heb mijn eerste 3 maanden X-fittt inmiddels achter de rug. Sporten met een leuke, kundige trainer en een geweldig leuke groep, het bijhouden van mijn (gezonde) voeding per dag in een gemakkelijke app, informatieavonden en wekelijkse (positieve) feedback van de trainer, dat werkt voor mij.

Het resultaat: 11.5 Kilo eraf in 3 maanden X-fittt en dat zijn er inmiddels 14.5! En ik ben nog steeds supergemotiveerd en nog lang niet klaar! Inmiddels zijn we met de groep dan ook aan onze tweede ronde X-fittt begonnen. En die maagoperatie? Die heb ik afgezegd! Toch maar niet, dit is echt de veel gezondere weg en ik heb er vertrouwen in dat ik die maagverkleining nooit meer nodig heb!

Ingrid Scheepers

 Toch maar geen maagverkleining...