Wat bieden wij de komende 3 weken?

Gepubliceerd op

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de contributie van de komende 3 weken. Je kan geen gebruik maken van de lessen en sauna, hoe gaan wij daarmee om?

Inspiratie om actief te blijven

Actief en fit blijven was natuurlijk al belangrijk, maar nu nog meer. Daarom gaan wij o.a. de volgende activiteiten aanbieden aan onze leden;

  • Gisteren hebben we de eerste workouts of the day opgenomen, die plaatsen we vanavond (dinsdag) om 19.00 uur op onze tijdlijn op Facebook en op onze website. Vanaf nu komt er elke avond om 19.00 uur een workout of the day online, alleen op zaterdag en zondag om 10.00 uur.
  • Morgenavond, woensdag, om 19.00 uur vindt er een live stream zumbales van 20 minuten plaats door Regina
  • Morgenavond, woensdag, vindt er een live stream Low Impact les plaats om 19.30 uur door Regina
  • Zondag presenteren we de eerste pilates les op social media en op onze website
  • Wil je een trainingsschema voor thuis opgesteld hebben, mail naar infoteam@lifestylevitae.nl, dan gaat een van onze trainers je helpen.
  • Wil je materialen lenen om thuis te trainen (wij hebben trainingsmatjes, dynabands, schijven van 5 kg, kleine dumbels en witte trainingsballen ter beschikking), dan bieden wij je daar de mogelijkheid voor. Laat ons gerust weten wat je zou willen lenen via infoteam@lifestylevitae.nl

Gratis deelname aan het online programma ‘Bewegen als medicijn’

  • Al onze leden krijgen de beschikking over het 6 weken ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’ online programma (https://hoedoejedat.nu/als-particulier/programma-c-online-6-weken-programma). Een programma met elke week een thema, een video en een tip programma. Binnen dit programma krijg je bovendien gratis het Thuis video oefen programma ter beschikking met oefeningen voor kracht, balans, lenigheid en uithoudingsvermogen. Wil je hiervoor inschrijven, mail dan (gratis deelname BAM 6 weken programma vanuit Life Style Vitae’ naar info@leefstijlclub.nl

Verder zijn wij, met het team aan de slag met een groot onderhoudsplan, zodat onze faciliteiten straks weer tiptop spik en span zijn als we weer open mogen.

Steun vanuit de overheid

Ook zijn wij aan het onderzoeken welke maatregelen onze overheid ons biedt. Het bedrijf is wel dicht, maar onze kosten draaien voor een groot gedeelte door. Daar zitten natuurlijk duizenden bedrijven mee, dus de overheid heeft hier een flinke kluif aan. Ze hebben dan ook nog geen antwoord voor ons op dit moment, maar beloven wel te helpen. We houden jullie op de hoogte.

Compensatie voor onze leden

De wet beschermt bedrijven en werknemers in geval van overmacht. Daar is in dit geval ook sprake van. Dat betekent dat de contributie gewoon door blijft lopen, ondanks dat we tijdelijk gesloten zijn. Wij betalen op onze beurt onze werknemers, huur en andere vaste kosten gewoon door. Op die manier kunnen we voorkomen dat we in een (nog grotere) crisis terecht komen. We vragen dan ook je begrip hiervoor.

We gaan echter, als we duidelijkheid hebben over de situatie, de duur en antwoorden vanuit de overheid, een compensatieregeling treffen voor onze leden. De manier waarop, dat kunnen we dus op dit moment helaas nog niet invullen.

We hopen natuurlijk dat jullie wel lekker actief blijven en dat de workouts en inspiratie die we via de social media en website kanalen aanreiken, praktisch genoeg zijn om toch op dezelfde frequentie als voorheen sportief actief te zijn. Maar toch zullen wij additioneel, vóór 6 april laten weten welke compensatieregeling we gaan bieden. Hoewel we begrijpen dat iedereen hier meteen informatie over wil krijgen, hopen we op jullie begrip, medewerking en geduld in deze.

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn tussendoor, dan stellen we jullie hiervan op de hoogte.

Met sportieve groet,

De directie en het team van Life Style Vitae leefstijlclub

 Wat bieden wij de komende 3 weken?