Workshop Gezond slapen!

Gepubliceerd op

14 juni om 19.00 uur. Deelname is gratis!

  • Ontdek de Geheimen van een Goede Nacht Rust: Doe mee aan onze Gezond Slapen Workshop!
  • Heb je moeite om in slaap te vallen? Word je 's ochtends vermoeid wakker en voel je je niet uitgerust? Doe mee met deze workshop!

In deze boeiende Gezond Slapen Workshop, onthullen we de essentiële sleutels tot een goede nachtrust. Of je nu worstelt met slapeloosheid, onregelmatige slaappatronen hebt of gewoon je slaapkwaliteit wilt verbeteren, deze workshop is perfect voor jou!

Wat kun je verwachten?

  • Leer de wetenschap achter slaap: Ontdek fascinerende inzichten over hoe slaap werkt en waarom het zo belangrijk is voor je algehele gezondheid en welzijn.
  • Praktische slaaptips en technieken: Ontvang waardevolle en direct toepasbare strategieën om je slaapomgeving te optimaliseren, stress te verminderen, en een ontspannende routine te ontwikkelen voor een diepe, verkwikkende slaap.
  • Slaaphygiëne en rituelen: Leer over de beste gewoonten en rituelen die je kunt integreren in je dagelijkse leven om je slaapkwaliteit te verbeteren en slaapproblemen te verminderen.
  • Ontdek de cycli en fasen van slaap en waarom ze zo belangrijk zijn!

Mis deze unieke kans niet om je slaapgewoonten te transformeren en de energie en vitaliteit terug te brengen in je leven. Meld je nu aan voor onze Gezond Slapen Workshop en ontdek de sleutels tot een diepe, herstellende nachtrust!

Datum: 14 juni 2023.
Tijd: 19.00 uur tot 20.30 uur
Locatie: Life Style Vitae leefstijlclub, Houtstraat 10 in Weert

Schrijf je vandaag nog in, want de plaatsen zijn beperkt! Neem contact met ons op via infoteam@lifestylevitae.nl.

Doe mee aan de workshop en geef jezelf het geschenk van een gezonde nachtrust. We kijken ernaar uit je daar te zien!

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Workshop Gezond slapen!