Zumba-Yogirya Marathon voor het goede doel!

Gepubliceerd op

Lekker actief en tevens de kinderen in Senegal helpen met een nieuwe school. Dat kan tijdens de Zumba-Yogirya marathon op 24 februari 2019 bij Life Style Vitae leefstijlclub.

Door jou bijdrage van € 5,- help je aan de bouw van een nieuwe school in Abene Senegal.

Je kan kiezen om alleen maar mee te doen met de Zumba les om 10.30 uur, of de Yogirya les om 11.30 uur, je mag ze ook combineren met elkaar, die keuze is aan jou. De tweede ronde start om 12.15 uur met Zumba en om 13.15 uur met Yogirya. Je mag natuurlijk ook aan de totale marathon deelnemen, 4 lessen dus. Je betaald maar eenmalig 5 euro, maar dat mag ook gerust wat meer zijn, ook dat mag je zelf bepalen. 100% van de bijdrage gaat naar Stichting Bright Future for Children voor de nieuwe school in Abene.

Na afloop ontvang je een heerlijk tropisch en verfrissend drankje als dank voor jou deelname!

Inschrijven: aan de balie van Life Style Vitae leefstijlclub of via ons contactformulier, bel 0495-459100 of mail naar: infoteam@lifestylevitae.nl. Geef dan door of je deelneemt aan les 1, 2, 3 of 4, of les 1 en 2, of les 3 en 4 of alle lessen.

Neem gerust een familielid, vriend of vriendin mee!

Let op: denk aan sportding, handdoek en binnen sportschoenen en ben 5 minuten van te voren aangekleed aanwezig bij de zaal.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Zumba-Yogirya Marathon voor het goede doel!