8 Weken Rainbow Tai Chi Lessen met Robin Meulen @Life Style Vitae

Gepubliceerd op

Op dinsdagen, startend vanaf 3 november met een gratis proefles, zal er een lessenreeks plaats vinden van 8 lessen bij Life Style Vitae in Weert. De lessen zijn van 19:00 – 20:15 en de kosten voor de hele reeks zijn normaal €85,-. Echter, leden van Life Style Vitae betalen €75,- met ledenkorting.

Robin gaat 8 Fundamentele Rainbow Tai Chi oefeningen en principes onderwijzen. Hij is afgestudeerd Tai Chi en Chi Kung docent en heeft 6 jaar lang gestudeerd bij Tai Chi Master Choy, de auteur van het boek ‘15 ways to a happier you’, die al 45 jaar actief is in het les geven van Tai Chi en Chi Kung en zelf leerde bij 7 verschillende Grootmeesters en Meesters over de hele wereld.

Je leert (stress) los te laten, meer in balans te zijn, je hart en centrum terug te vinden en de 'Chi' te voelen. De Rainbow Tai Chi oefeningen, gebaseerd op natuurlijke principes, helpen je dichter bij jezelf en bij je gevoel te komen. Leer om meer vrede, liefde, energie, vitaliteit en gezondheid in jezelf te groeien op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Voor meer informatie zie de lessenreeks pagina op facebook: https://www.facebook.com/events/1425563734299391

 8 Weken Rainbow Tai Chi Lessen met Robin Meulen @Life Style Vitae