Beweeggroep speciaal voor vrouwen gaan van start!

Gepubliceerd op

Punt Welzijn start in samenwerking met Life Style Vitae leefstijlclub een beweeggroep speciaal voor vrouwen. Vrouwen die om wat voor reden dan ook niet met mannen willen sporten, krijgen op deze manier de mogelijkheid om ook in beweging te komen.

In samenwerking met Life Style Vitae leefstijlclub heeft Punt Welzijn een beweeggroep opgezet die alleen toegankelijk zijn voor vrouwen. De inhoud van de les is heel afwisselend met cardio, rek en strek en vitaliteitsoefeningen, borst en buik en billenworkouts, krachtoefeningen met gewichtjes en allerlei spelvormen. Elke les is anders qua opzet, en er is persoonlijke begeleiding.

Een proefles is altijd gratis. Tijdens deze proefles kunnen de vrouwen kennismaken met de lesgeefster en de activiteit.

De les vindt plaats op woensdag van 9:00 tot 9:50 uur. De doelgroep zijn vrouwen tussen de 18 en 55 jaar. De bijdrage voor 10 lessen bedraagt € 36,- in de vorm van een strippenkaart. De lessen vinden plaats bij Life Style Vitae leefstijlclub (Houtstraat 10).

De lessen zullen starten wanneer er minimaal 8 aanmeldingen zijn.

Voor aanmelden of meer info kun je contant opnemen met Life Style Vitae leefstijlclub infoteam@lifestylevitae.nl of Esther van de Bor (beweegmakelaar), via email e.vandenbor@puntwelzijn.nl of telefoon 06-54210469.

 Beweeggroep speciaal voor vrouwen gaan van start!