Fit SWITCH 12 weken programma live online!

Gepubliceerd op

SWITCH naar de gezondere versie van jezelf!

Het Fit SWITCH programma is het eerste programma van de trilogie Fit SWITCH, Food SWITCH en Mind SWITCH. Op elk van de 3 thema’s wordt een programma aangeboden. Het Fit SWITCH programma is de meest wetenschappelijk onderbouwde aanpak voor een gezonde leefstijl en gezonder ouder worden. In dit programma staan namelijk ;actief leven en de toepassing van de Beweegrichtlijn van de Gezondheidsraad centraal.

WAT LEER JE IN HET FIT SWITCH PROGRAMMA

  • Waarom wij mensen geëvolueerd zijn tot (te) inactieve Homo Sapiens

  • Welke beweegvormen noodzakelijk zijn om fit, sterk en gezond te blijven
  • Welke beweegvormen je vetstofwisseling optimaliseren
  • Welke beweegvormen je metabolisme verhogen
  • Hoe we het proces van sarcopenie (spierverval) kunnen afremmen en omkeren
  • Hoe je elke training optimaal en veilig kunt doen
  • De 7 essentiële inzichten van Bewegen als medicijn en hoe ze de rest van je leven je fitheid en gezondheid kunnen beïnvloeden

Met dit Fit SWITCH programma willen we een Active Ageing beweging op gang brengen, essentiële kennis overdragen en duurzaam resultaat aanreiken, waarvan je als deelnemer de rest van je leven profijt zult hebben.

Live online plus je eigen 12 weken online programma!

Het Fit SWITCH programma start op 13 september 2022 en wordt live online, in webinar vorm gepresenteerd door John van Heel, schrijver van het Boek ‘Bewegen als medicijn’ hoe doe je dat?’ Gedurende een termijn van 12 weken neem je (zelfstandig) deel aan het online 6 weken programma 'Bewegen als medicijn', het online 6 weken programma 'Spieropbouw voor beginners', krijg je 3 e-boeken, 4 online cursussen en nog veel meer tools en inspiratie ter beschikking.

De vier themabijeenkomsten die je live online volgt krijg je ook nog opgenomen ter beschikking:

  1. 13 september om 19.00 uur: De evolutie van de inactieve Homo Sapiens!
  2. 27 september om 19.00 uur: Hoe je met bewegen WEL af kan vallen!
  3. 25 oktober om 19.00 uur: 5 gouden regels voor optimale, effectieve spiertraining!
  4. 8 november om 19.00 uur: Active ageing, preventie van sarcopenie en de 7 essentiële inzichten van bewegen als medicijn!

De themabijeenkomsten duren maximaal 1.15 uur. De kosten bedragen 129,95. Ben je of wordt je lid van een van de steunpunten van Leefstijlclub – Healthy Lifestyle, Healthy Ageing, zoals Life Style Vitae leefstijlclub, dan zijn de deelnamekosten inbegrepen in je lidmaatschap en betaal je dus geen bijdrage.

Een plek reserveren kan via info@leefstijlclub.nl. Vermeld er even bij als je lid bent (of wilt worden) van een Leefstijlclub steunpunt en welke.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Fit SWITCH 12 weken programma live online!