De ‘Leefstijl als medicijn’ beweging

Gepubliceerd op

Een gezonde toekomst!

Woensdag 10 mei om 19.00 uur: John van Heel

Ben jij een gezondheidsbewust mens, geloof je in onze persoonlijke invloed op ons leven en onze gezondheid, ben jij ervan overtuigd dat veel mensen veel laten liggen en dat dat veel leed met zich meebrengt en geloof jij ook dat we met een bewustwordingsslag veel kunnen bereiken?

Dan sta je daar niet alleen is, er is al een flinke beweging gaande van mensen die gelijk denkend zijn. Wat zijn de invloeden op onze gezondheid en waar liggen onze persoonlijke mogelijkheden om onze toekomst gezonder in te kleuren?

Belangrijker is misschien nog wel, op welke manier dichten we het ‘gat’ op gebied van bewustzijn hierover, zodat iedereen in ieder geval de eigen mogelijkheden onder ogen heeft en daarop keuzes kan maken?

De richtlijnen en de praktijk voorbeelden in o.a. de Blue Zone gebieden geven aan dat we maar liefst 20 tot 25 jaar leef kwaliteit te winnen hebben. Welke essentie op gebied van Leefstijl als medicijn moeten we dan tussen de oren hebben? Hier is al veel voor ontwikkeld, waaronder een gratis leefstijl als medicijn video cursus, een unieke Leefstijlscan, specifieke leefstijl programma’s, allemaal bedoeld om deze leefstijl als medicijn beweging te delen, uit te dragen en verder te ontwikkelen.

In deze lezing krijg je de visie, achtergrond en de inhoud aangereikt en bespreken we hoe we dit een stapje verder kunnen trekken.

Aanmelden kan via info@leefstijlclub.nl

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 De ‘Leefstijl als medicijn’ beweging