Doe GRATIS mee met Nederland wordt weer Fit!

Gepubliceerd op

Op 29 mei starten we met het programma ‘Nederland wordt weer fit’. Een programma van NL Actief. Het is een 10 weken programma voor iedereen die nu weer start met sport en fitness en fitter wil worden. Deelname is geheel gratis voor leden van Life Style Vitae leefstijlclub!

Het programma bevat 5 thema’s waaronder;

  1. Conditie
  2. Kracht
  3. Gezonde voeding
  4. Geluk en mindset
  5. Slaap en ontspanning/rust)

Bij de start doorloop je bij ons het ‘Back to fitness APK’ test protocol en na 5 en 10 weken herhalen we deze testen.

Als deelnemer ontvang je wekelijks gratis een digitaal magazine waarin per week een thema centraal staat en verder boordevol met inspirerende video’s, interessante informatie, oefenvoorbeelden, tips en tools om je doel zo goed mogelijk te bereiken.

Aanmelden kan al
Vanaf 23 mei kan je al in gaan schrijven. Op de website (onderaan dit bericht) geef je naast je deelname ook aan waar je sport. Meld ook even dat je deel gaat nemen via infoteam@lifestylevitae.nl zodat we je in kunnen gaan plannen voor de eerste meting.

Start Nederland wordt weer fit
De start van het 10 weken programma voor de sporter zal op zaterdag 29 mei zijn. Je kiest zelf je doel(en), zoals kracht, conditie en/of gewicht. Om de vooruitgang te kunnen monitoren hebben we 2 extra APK meetmomenten ingebouwd (in week 5 en in week 10). De resultaten worden door jezelf doorgegeven via het online metingformulier. Hiermee gaan we allemaal samen (wel anoniem) aantonen hoeveel je in 10 weken op kan bouwen.

Meld je aan!
Aanmelden kan vanaf nu op https://www.nederlandwordtweerfit.nl/aanmelden/

Doe GRATIS mee met Nederland wordt weer Fit!

 Doe GRATIS mee met Nederland wordt weer Fit!