Sportscholen Weert bedanken de Zorg

Gepubliceerd op

In navolging van de landelijke actie vanuit de Vereniging van Exclusieve Sportcentra wordt op 12 mei a.s. in Weert, op de internationale dag van de verpleging, symbolisch een voucher uitgereikt door zes Weerter fitness ondernemers aan alle medewerkers van het St. Jans Gasthuis in Weert.

Met dit gebaar wordt het zorgpersoneel van een aantal geselecteerde ziekenhuizen in Nederland en België bedankt voor hun bovenmenselijke inspanningen in het afgelopen Corona jaar. Ook de medewerkers van het SJG in Weert krijgen een vitaliteitsvoucher uitgereikt, als blijk van waardering.

Initiatiefnemers van deze actie in Weert zijn Life Style Vitae leefstijlclub (John van Heel), Beweegstudio Leef! (Inge Geelen), Active PT (Nicole Timmerman), Anytime Fitness (Nick Manders), 2Refocus (Jack Hermans) en Easy moves (Danielle Verheijen).

Wij nemen het stokje over!

Net als de medewerkers in ziekenhuizen staan fitnessprofessionals voor ‘vitaliteit’. In de strijd tegen overgewicht, diabetes, spierkrachtverlies en andere leefstijl-gerelateerde aandoeningen spelen de sportscholen een belangrijke rol. De afgelopen maanden hebben de zorgmedewerkers bovenmatig paraat moeten staan. Als de sportcentra binnenkort weer open gaan, nemen wij, de fitnessprofessionals, graag het stokje over. We zullen ons vol energie inzetten om de vitaliteit van de inwoners van Weert en omgeving weer terug op te bouwen en te verbeteren.

Door mensen te helpen hun fitheid weer terug te krijgen en verder te optimaliseren, gaan wij er aan werken om de vitaliteit en weerstand weer op te bouwen. Op deze manier hopen we ons steentje bij te dragen en een gezondheidscrisis als deze in de toekomst te voorkomen.

www.sportscholenbedankendezorg.nl

 Sportscholen Weert bedanken de Zorg