Doe jij het ook 2x per week?

Gepubliceerd op

Life Style Vitae leefstijlclub doet mee aan Nationale Spiercampagne van 15 oktober t/m 25 november 2018

Met de ludieke slogan ‘Doe jij het ook 2x per week?’ benadrukt Life Style Vitae leefstijlclub het belang van krachttraining. Van 15 oktober tot en met 25 november kun je bij de in Weert gevestigde club terecht om 8 weken lang 2x per week te trainen waarbij de nadruk ligt op spiertraining. 

John van Heel, eigenaar Life Style Vitae leefstijlclub: “Wij als bewegings- en leefstijl experts kennen het belang van krachttraining. Krachttraining heeft namelijk enorm veel voordelen, maar we horen nog vaak vooroordelen of misvattingen over dit onderwerp. Samen met mijn team ben ik dan ook blij dat er nu vanuit de overheid ook aandacht voor is middels de nieuwe Beweegrichtlijnen. De Gezondheidsraad adviseert namelijk om tenminste 2x per week aan spier- en botversterkende activiteiten te doen. Bij ons in de club hebben we het dan gewoon over spier- of krachttraining.”

“Mensen denken vaak dat je door krachttraining direct heel gespierd wordt, maar krachttraining is niets meer en niets minder dan het vergroten van je spierkracht door verschillende oefeningen. Er zijn enorm veel voordelen van krachttraining te noemen maar je hoeft eigenlijk maar drie zaken te onthouden. Door krachttraining voel je je beter, je ziet er beter uit en je functioneert beter. Daarnaast is krachttraining voor alle leeftijden en zowel mannen als vrouwen zouden krachttraining moeten doen. Wij doen als Life Style Vitae leefstijlclub mee aan de Nationale Spiercampagne om (niet)-sporters op een laagdrempelige manier het effect van krachttraining te laten ervaren.”, aldus John van Heel.

Wil jij het ook ‘2x per week doen’? Kortom, wil jij weten wat spier- of krachttraining voor jou kan betekenen? Dan is dit je kans, schrijf je in voor deze 8 weken durende periode bij Life Style Vitae leefstijlclub via www.lifestylevitae.nl, infoteam@lifestylevitae.nl of bel voor meer informatie 0495--459100.

 Doe jij het ook 2x per week?