Fit4Life Hét doktersrecept!

Gepubliceerd op

Een allesomvattend programma om je gezondheid in 4 weken te boosten en daarna, gedurende 11 maanden, blijvend te verbeteren. Geschreven door artsen en wetenschappers.

Vanaf mei 2022 bij Life Style Vitae leefstijlclub!

Fit4Life Hét doktersrecept is gebaseerd op het wereldwijde gezondheidsprogramma Fit4Surgery wat artsen adviseren aan patiënten om in 4 weken zo fit mogelijk te worden. Dokter Stefan van Rooijen promoveerde op Fit4Surgery en vertaalde dit internationale programma naar het boek en 12 maanden programma Fit4Life Hét doktersrecept.

Met Fit4Life Hét doktersrecept brengt Stefan het wetenschappelijk onderbouwde en wereldwijd in ziekenhuizen toegepaste programma naar het grote publiek. In dit compleet herziene programma wordt ook uitgebreid stilgestaan bij fit na Covid.

Samen met vooraanstaande zorgprofessionals wordt in Fit4Life Hét doktersrecept 12 maanden programma een compleet inzicht gegeven in gezondheid. In heldere en haalbare stappen wordt duidelijk hoe je het kunt verbeteren op het gebied van gedrag, beweging, voeding en gebruik van intoxicaties. Maar ook hoe je zelf invloed hebt op slaap, stress en kwaliteit van leven. Het bevat naast veel informatie ook thema bijeenkomsten, samen werken aan fysieke kracht, praktische tips, tools, oefeningen en weekmenu’s.

Het Fit4Life 12 maanden programma is tot stand gekomen met bijdragen van professoren zoals Erik Scherder, longartsen, Covid19 experts, fysiotherapeuten, sportartsen, personal trainers, huisartsen en chirurgen. En met bijdragen van het Institute for Positive Health, het Voedingscentrum en het Kenniscentrum Sport & Bewegen.

Fit4Life is geen hype, dieet of lifestyle maar een basis voor iederéén die zijn gezondheid in 4 weken een boost wil geven en daarna in 11 maanden blijvend wil verbeteren. Met dit programma heb je voldoende motivatie en kennis in huis om Fit4Life te zijn!

Dr. Stefan van Rooijen is huisarts i.o. en gepromoveerd aan de Universiteit van Maastricht op de introductie van een wereldwijd programma Fit4Surgery om patiënten fit te krijgen voor hun operatie. Dit programma maakt een langgekoesterde droom werkelijkheid: het breed beschikbaar maken van de vele kennis rondom gezondheid, leefstijl en fit worden.

Life Style Vitae leefstijlclub is een van de Fit4Life sport en preventiecentra, die het Fit4Life programma aan mogen bieden. Het programma gaat starten eind mei 2022. Voor een informatieve afspraak, mail naar infoteam@lifestylevitae.nl of bel 0495-459100.

 Fit4Life Hét doktersrecept!