Fitness loont 2023

Gepubliceerd op

Leefstijl- en fitness programma voor mensen met een smalle beurs in Weert

NL Actief, onze branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland, heeft van het ministerie van VWS de opdracht en financiële middelen gekregen, om in een twintigtal gemeenten in Nederland in 2022 een leefstijlproject te starten voor mensen met een mensen met een lagere sociaaleconomische positie. In navolging van het succes in 2022, mogen we met middelen vanuit VWS, ook in 2023 de doelgroep blijven ondersteunen.

Wij, Life Style Vitae leefstijlclub in Weert, zijn één van de centra die door NL Actief zijn geaccrediteerd om dit programma aan te mogen bieden, in onze gemeente.

Gratis deelname voor 25 mensen!

Met dit programma willen we de drempel van financiën weghalen en een programma bieden dat erop is gericht om mensen met plezier te laten sporten en bewegen, zodat ze het ook volhouden. Voor 25 mensen mogen we dit programma in het najaar gratis aanbieden. In het programma zetten we onze gediplomeerde instructeurs in om de kwaliteit van de begeleiding te borgen. We kiezen tevens voor een integrale samenwerking met de eerstelijns zorg, als er sprake is van een chronische aandoening of co-morbiditeit.

Reserveer meteen een plen of maak een afspraak!

Heb je interesse om deel te nemen aan dit programma en zo een positieve impls te geven aan je fitheid en gezondheid,l meld je dan snel aan via infoteam@lifestylevitae.nl. Je kan meteen een plek reserveren of als je eerst nog geinformeerd wil worden of nog vragen hebt, maak dan even een vrijblijvende afspraak.

Bellen kan ook op 0495-459100

Life Style Vitae leefstijlclub
Houtstraat 10
6001 SJ Weert

www.lifestylevitae.nl
infoteam@lifestyevitae.nl
0495-459100

 Fitness loont 2023