BEACTIVE en Health & Fit Check weken bij Lifestyle Vitae Leefstijlclub

Gepubliceerd op

9 t/m 30 september zijn de BEACTIVE en Health & Fit check weken bij Lifestyle Vitae Leefstijlclub.

In deze weken nodigen we iedereen uit, lid en geen lid, voor een algemene ‘periodieke keuring van je lijf en leefstijl’ en voor een gezonde start van het najaar.

Health & Fit Check!

In de Health & Fit Check van Lifestyle Vitae leefstijlclub kun ervoor kiezen om je lichaamssamenstelling te laten meten, je bloeddruk, spierkracht, lenigheid, conditie en je leefstijl. Een totale AKP voor je lijf en leefstijl dus. Uiteraard voorzien wij je van het passende advies op basis van de uitkomsten en je doelstellingen. Je kunt je nu al inschrijven, dus reserveer vast snel een plekje bij een trainer, aan de balie, bel 0494-459100 of mail naar infoteam@lifestylevitae.nl

BEACTIVE en 40-jarig jubileum voordeel voor leden en nieuwe leden!

Van 23 t/m 30 september zijn ook de landelijke en Europese BEACTIVE weken, om mensen te inspireren de gezonde stap te maken naar sport en fitness. Wij rekken die actieperiode uit naar 9 t/m 30 september. Ben je lid van Lifestyle Vitae leefstijlclub, dan geniet je van een verrassing (check vanaf de 9e aan de balie), Ben je nog geen lid, dan kan je in deze periode profiteren van een nieuwe leden korting van 40% op het eerste maandtarief en schrijf je gratis in gedurende deze periode.

Extra cadeau voor leden en nieuwe leden!

Als je de keuze hebt gemaakt om gezonder te leven, dan moet je natuurlijk wel nog weten hoe je dat op de meest optimale en efficiënte manier aan kan pakken. Daar helpen we je graag een handje bij. In de afgelopen jaren hebben wij drie online programma’s ontwikkeld, die de essentiële inzichten over gezond leven bevatten: Fit SWITCH, Food SWITCH en Mind SWITCH. Deze programma’s bieden we leden en nieuwe leden geheel gratis aan in deze actieperiode. Wil je alles weten over optimaal en effectief bewegen, schrijf dan in voor Fit SWITCH. Ben je aan de slag met het gezonder maken van je voedingspatroon, schrijf dan in voor het Food SWITCH 12 weken programma. Weet je wel al wat je wil, maar het lukt je vaak gewoonweg niet, dan is het Mind SWITCH programma interessant voor je, je krijgt inzicht in hoe gedragspatronen zich ontwikkelen en hoe je die kan doorbreken.

Ben je al lid, stuur dan een mail naar infoteam@lifestylevitae.nl en geef door welk programma we voor je mogen starten. Ben je nog geen lid, mail dan om een vrijblijvende kennismaking afspraak in te plannen.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 BEACTIVE en Health & Fit Check weken bij Lifestyle Vitae Leefstijlclub