Karate examens jeugd

Gepubliceerd op

Op donderdag 24 januari 2024 hebben we de karate examens voor de jeugd gehouden bij Vitae. De groep is nog steeds groeiend met zowel jongens als meisjes en dat is fijn. Er is nog altijd plaats – dus als je wilt, kom graag een proefles en we laten kennismaken met karate.

De examens zijn vooral bedoeld om de vooruitgang van de jeugd te laten zien. Daarom gebruiken we een systeem met hele banden en tussentijds met zogenaamde slippen. Zo kun je groeien van witte band, naar gele slip, oranje, groen, blauw en bruin, om zo weer tot de volgende hele band te komen.

Deze keer hebben Oliviér Mol, Kiki de Visser, Kayleigh Moris, Veerle Veenstra, Lieve Konings, Kiran en Quinn Douma het examen afgelegd.

Alle kandidaten hebben laten zien dat ze duidelijk stappen hebben gemaakt. De een wat meer dan de ander, maar ieder heeft zo een eigen tempo. Karate is een technische sport, waarbij door veel te herhalen en steeds beter in te trainen de goede techniek komt.

Oliviér mag zich vanaf nu drager van de witte band met bruine slip noemen; Kayleigh, Kiki, Veerle hebben de witte band met blauwe slip; Kiran draagt voortaan de witte band met groene slip en Lieve en Quinn de witte band met oranje slip. Allemaal van harte gefeliciteerd en op naar de volgende stap en mogelijk een volgende band. We gaan het zien over een aantal maanden.

Sensei Gert Rademaker

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG