Kennismaking yoga voor kinderen op 26-02

Gepubliceerd op

Op 26 februari 2023 verzorgd Alexandra Bongaerts, yogadocent, een korte introductie yogales speciaal voor kinderen (van 4 t/m 10 jaar) bij Life Style Vitae leefstijlclub.

Tijdstip: 12.35 uur tot 13.00uur, (waarvan de laatste 5 min vragen gesteld kunnen worden). U kunt uw kind opgeven voor vrijdag 24 februari. (Bij de balie ligt een inschrijfformulier of mail naar infoteam@lifestylevitae.nl of bel 0405-459100).

Kinderyoga is een geweldige manier om jonge kinderen te helpen ontspannen en concentreren. Het is ook leuk en leerzaam voor ze!

Tijdens een reguliere kinderyogales leren de kinderen om bewust te ademen, om te ontspannen en om hun spieren te strekken en te versterken. We doen ook spelletjes en meditatie, zodat ze leren om zich te concentreren en hun emoties te beheersen. Iedere les is opgebouwd binnen een thema, zoals:

lente, zomer, natuur, dieren, jungle, piraten, indianen, maanreis, vakantie, etc.

Afhankelijk van de interesse wordt er vanaf dinsdag 14 maart van 16.00 uur tot 16.45 uur een kinderyogales aangeboden. (min. 6 kinderen). Bij interesse kunnen kinderen worden aangemeld voor een blok van 5 lessen.

De kennismaking les op 26 februari is gratis (wel even aanmelden), de kosten voor de 5 lessenkaart bedragen 30 euro.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Kennismaking yoga voor kinderen op 26-02