Leefstijl Switch 6 weken programma voor slechts 59 euro

Gepubliceerd op

Wil je je voeding- en beweegpatroon eens doorlichten, en kijken waar jouw gezonde leefstijl switches liggen en dit combineren met lekker sporten? Start deze maand en ontvang en doorloop het Leefstijl Switch 6 weken programma voor slechts 59 euro.

Als je deze maand start met sporten bij Life Style Vitae leefstijlclub, dan kan je onbeperkt gebruik maken van fitness, bootcamp en groepslessen en wordt je een leefstijlscan en switch aangeboden met twee vervolg Leefstijl Switch coach gesprekken.

Je start met een introductie, met een aantal fitheidstesten, je krijgt een aantal fitness instructies en een coach doorloopt een Leefstijlscan op gebied van Voeding en Beweging met jou, gebaseerd op de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Op basis van de uitkomst kies je zelf voor jouw Leefstijl Switches, een op gebied voeding en een op gebied van bewegen.

Gedurende de 6 weken maak je in totaal 3 voedingsswitches en 3 beweegswitches en doorloopt een fitness coach samen met jou een introductie, optimalisatie en resultaat afspraak.

Het Leefstijl Switch 6 weken programma is een ideale opstap naar een gezonder leven.

Interesse in een vrijblijvende informatie afspraak?
Aanmelden kan aan de balie bij Life Style Vitae leefstijlclub, via infoteam@lifestylevitae.nl of ons contactfomulier.

 

 Leefstijl Switch 6 weken programma voor slechts 59 euro